Fira de l'Arròs i del Comerç
Del 19 al 21 d'abril de 2024
Organitza: Ajuntament de l'Aldea
Lloc: L'Aldea
Els dies 19, 20 i 21 d’Abril l’Aldea serà l’epicentre de la gastronomia, la cultura i la música al cor del Delta. La formula d’èxit de la Fira de l’Arròs i el Comerç i la 1a edició del Sun Rice Festival, eclipsarà les Terres de l’Ebre amb propostes interessants per totes els edats.

La Fira que s’inaugurarà divendres 19 d’abril, a càrrec del destacat empresari aldeà Valentí López, estarà com sempre carregada d’activitats, com el concert de primavera de la Banda Musical Verge dels Prats, el joc més que esperat de trobar les carxofetes per als més menuts, la trobada de puntaires, o la nova edició de la Diada de l’Arròs Col i Fesols, són tan sols algunes de les activitats d’una Fira que arriba a la 18a edició.


Programació

- Divendres 19: degustació de sushi a la Fira de l’Arròs amb activitats musicals durant tot el dia. A la nit, música amb diversos artistes liderats pel cap de cartell José de las Heras. Entrada +16 anys.
- Dissabte 20: degustació d’arrossos i activitats musicals durant tot el dia. A la nit, concert en directe de Camela, espectacle per a totes les edats. A més, festa Mandanga, amb èxits comercials actuals i de la dècada dels 2000.

Entrades i abonaments

●Entrada 19 abril: només accés per a la festa nocturna del primer dia del Sun Rice Festival.
●Entrada 20 abril: arrossos i concert de Camela.
●Abonament: accés per als dos dies i totes les activitats.
●Abonament Bo cultural: accés per als dos dies amb descompte per a joves entre 18 i 30 anys.
●Entrada infantil 20 abril: accés al concert de Camela per als petits de la família.
●Entrada Mandanga 20 abril: accés a la festa Mandanga del dissabte.


Més informació AQUÍ