Jornades del Sonso
Del 15 de maig al 15 de juny del 2024
Organitza: Ajuntament de Torroella de Montgrí
Lloc: Torroella de Montgrí i l'Estartit
Del 15 de maig fins al 15 de juny, els restaurants de Torroella de Montgrí i l'Estartit s'uneixen per celebrar les Jornades Gastronòmiques del Sonso, un peix característic del nostre mar àmpliament apreciat en el món culinari.

El sonso de l’Estartit és un producte pescat des de la Confraria de Pescadors de l’Estartit amb les arts de pesca tradicional que són garantia de qualitat i sostenibilitat. Amb el consum d’aquest producte tan autèntic promovem el manteniment d’un sector primari tan essencial pel nostre territori.

Durant un mes, es podrà gaudir de menús especials creats per a l'ocasió, amb tota mena de plats, tant tradicionals com innovadors, que tenen com a estrella principal el sonso. Descobreix noves receptes i torna a gaudir dels sabors de sempre amb un toc d'originalitat. I per acompanyar aquesta experiència gastronòmica inoblidable, què millor que uns vins de la terra de màxima qualitat per a maridar a la perfecció amb els plats de sonso.

A més de la gastronomia, les Jornades Gastronòmiques del Sonso també ofereixen un entorn ideal per a portar a terme una escapada gastronòmica. Gaudeix del paisatge mediterrani, passejat per Torroella i l'Estartit.

Consulta els restaurants participants i els seus menús AQUÍ.