Nomad Olot
Del 31 de maig al 2 de juny de 2024
Organitza: Ajuntament d'Olot
Lloc: Passeig d'en Blay, Olot
El Nomad Olot és un festival de cultura, gastronomia, música, faràndula i comerç que se celebra al centre de la ciutat per primera vegada el cap de setmana del 31 de maig al 2 de juny de 2024.

El Nomad Olot neix amb la idea de celebrar el Corpus acompanyant els actes de la faràndula olotina amb música, artesania i gastronomia. Al capdamunt del Firal – el Passeig d’en Blay – s’hi podrà trobar el market i una oferta gastronòmica amb  furgoteques (foodtrucks). Al Firal Petit més gastronomia i concerts i a la plaça U d’Octubre, el Petit Nomad, amb activitats infantils i animació per tota la família. Si vols conèixer tota la programació, continua llegint i no et perdis res!

El Nomad Olot és un espai per a famílies, petits creadors, artistes i gurmets, amb activitats per tots els gustos i una proposta atractiva d’animació i música en viu. Amb una clara aposta per valors de sostenibilitat, proximitat i originalitat, el Nomad Olot vol oferir una experiència de reconnexió amb els sentits perquè els seus visitants puguin també recarregar energies.

L’accés als espais i activitats organitzades pel Nomad Olot és gratuït.

Consulta el programa AQUÍ