XVI Jornades Gastro. del Pop
Del 30 de maig al 16 de juny de 2024
Organitza: Ajuntament de Mont-Roig del Camp - Mont-Roig Miami Turisme
Lloc: Mont-Roig del Camp i Miami Platja
Les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig del Camp i Miami Platja s’han convertit en un referent gastronòmic del municipi i de la demarcació, arribant enguany a la seva quinzena edició i comptaran amb la participació de 15 establiments de restauració local.

Els restaurants participants introdueixen dins la seva carta diferents plats elaborats amb el producte estrella: el pop, protagonista d’aquestes jornades per ser un mol·lusc que habita en grans quantitats als fons rocosos de la costa de Mont-roig, i especialment a les cales de Miami Platja. A més, les seves propietats nutritives i alimentàries fan que sigui un producte amb un gran ventall de possibilitats gastronòmiques dins de la cuina mediterrània.

Enguany, les Jornades del Pop es realitzaran del 30 de maig al 16 de juny de 2024, una excel·lent època que us convida a gaudir d’una de les nostres millors propostes. Gaudiu de les Jornades!


DEGUSTACIÓ AMB MARIDATGE

Tasta en primícia els plats participants de les Jornades! 9 restaurants donaran el tret de sortida de les XVI Jornades Gastronòmiques del Pop amb una degustació i maridatge del seu plat al seu establiment per 5 €. El dijous 30 de maig a partir de les 19 h, ves de ruta i fes un tast dels deliciosos plats que els restaurants tindran a les seves cartes durant les Jornades. No t’ho perdis!


Consulta el programa AQUÍ