Tasta SQV 2024
Del 4 al 9 de juny de 2024
Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Lloc: Sant Quirze del Vallès
Sant Quirze celebra novament la seva Setmana Gastronòmica, una iniciativa ja consolidada al municipi i un moment excepcional per conèixer els establiments del poble i la gastronomia local.

La programació d'enguany té dues novetats; per una banda, el Sopar Tasta SQV s'amplia i en l'edició d'aquest 2024 se celebrarà en dos dies, el divendres 7 i el dissabte 8 de juny i, per l'altra, hi haurà un Market Tasta el 8 de juny on podreu trobar comerços de l'Associació Sant Quirze Comerç els quals oferiran els seus productes o serveis, tot amenitzat amb activitats familiars.

Dimarts 4 de juny: Tast de vins a la casa Pintor Vila Puig, de 20 a 23 h

Tast organitzat per Casa Marieta i guiat pel seu sommelier amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. En dos torns de 25 persones cadascun. El preu del tast de vins serà de 6 €. L’aforament serà limitat i la reserva d’entrades es pot fer a l’establiment de Casa Marieta a partir del 27 de maig de 2024.

Dijous 6 de juny: Tast de vins i degustació a la Masia de Can Barra, de 20 a 23 h

Tast organitzat pel Restaurant Lossum amb la col·laboració de Cuina Vallès i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. L’aforament serà limitat. Es podran comprar els tiquets anticipadament a l’Estanc Pau Casals (Av. Pau Casals, 29) o a través d’entrades.santquirzevalles.cat a partir del 27 de maig de 2024.

Divendres 7 i dissabte 8 de juny: Sopar Tasta SQV al parc de les Morisques, de 20 a 24 h

Un recorregut pels tastets mostraran el bo i millor de la cuina santquirzenca. Hi haurà diferents estands disposats al Parc de Les Morisques per fer un sopar a base de tapes variades que oferiran els diferents restaurants i establiments participants, tot plegat amenitzat amb actuacions musicals. Els preus de les tapes oscil·laran entre els 5 i els 10 €. Consulta els menús i l'oferta gastronòmica. Accés lliure, no requereix reserva anticipada.

Dissabte 8 de juny: Market Tasta al parc de les Morisques, de 17 a 24 h

En aquesta edició també hi podrem trobar comerços de l’Associació Sant Quirze Comerç que des de les 17 h i fins que finalitzi el Tasta SQV ens oferiran els seus productes i/o serveis en el Market Tasta, alhora que organitzaran activitats familiars amb ambientació musical. Consulta els establiments participants.

Diumenge 9 de juny: Vermuts musicals als establiments, d’11 a 17 h

Per a la cloenda del Tasta SQV, alguns establiments com El Tiriti, El Kru i La Lila oferiran un vermut especial el diumenge amb música ambiental a les seves terrasses.


Consulta el programa AQUÍ