Tast d'Espigalls
20 de febrer de 2025
Organitza: Gremi d'Hostaleria de Vilanova
Lloc: Vilanova i la Geltrú
El pròxim 20 de febrer a les 20:30 h. es celebrarà, a la Carpa By Caserco, una nova edició del Tast d’espigalls, una trobada gastronòmica oberta a tota la ciutadania, que té com a objectiu principal potenciar la divulgació i consum de l’espigall del Garraf.

Actualment, els espigalls es cultiven en algunes sínies de les localitats de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Cubelles. Es distingeixen per la seva morfologia i per aparèixer en moments diferents del cicle de la planta. Els espigalls neixen de la col brotonera, una varietat de col que prové d’una llavor que antigament era molt apreciada perquè produïa una planta que s’aprofitava tota, fins i tot els seus brots laterals. Durant la segona meitat del segle XX, la planta va estar a punt de desaparèixer, però ja fa més de dues dècades que al Garraf se n'ha impulsat el seu conreu.

Durant el Tast d’Espigalls, alguns restaurants del Gremi d’Hostaleria de Vilanova presentaran diferents plats elaborats amb aquest producte per un preu de 35 €.

Els restaurants participants són: Restaurant del Foment, Càtering Caserco, Stirling, La Farmàcia, La Daurada, KinKakau, Passions l’Origen del Pa i l’Escola d’Hostaleria Joan Ramon Benaprès. 

Per adquirir tiquets cal omplir aquest formulari.
Més informació aquí.