Arrels del Vi - Barcelona
15 de juny
Organitza: DO EMPORDÀ
Lloc: Jardí del Palau Robert – Passeig de Gràcia, 107 – 08008 Barcelona
El dissabte 15 de juny a Barcelona, el jardí del Palau Robert serà l’escenari d'Arrels del Vi BCN, la Festa de la DO Empordà. Un format festiu i didàctic pensat per als amants dels vins empordanesos, que inclou un munt d'activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès.

La fira empordanesa acostarà als barcelonins l’experiència d’una fira vitivinícola professional: degustació oberta en copa Riedel de més de 100 referències dels grans vins de la DO Empordà i la possibilitat de conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels cellers empordanesos, en un format festiu i distès.

Han confirmat la seva participació 24 grans cellers de la DO Empordà i un celler convidat del Rosselló, Maison Albera, de la mà de La Vinícola. 


Lloc: Jardí del Palau Robert – Passeig de Gràcia, 107 – 08008 Barcelona

Preu de l'entrada: 22 euros

Inclou:

· Degustació oberta dels millors vins de la DO Empordà
· 1 val de 5 euros per gastar en vins de la fira
· 1 copa Riedel valorada en 12 euros
· 1 tapa d’Anxoves de l’Escala M. Sureda
· Tast Magistral* dels vins guanyadors dels Premis Arrels del Vi 2019, a les 12h dirigit per Anna Vicens i a les 19h dirigit per Clara Antúnez, a les Cotxeres del Palau Robert
· Tast Terroir’(s) de l’Empordà*, dirigit per Laura Masramon, a les 14h i a les 17h a les Cotxeres del Palau Robert
· Arrels Kids*: taller familiar per pintar amb vi dirigit per Tinta i Vi a les 13h

*Els tallers (Tast Magistral, Tast Terroir(s) de l’Empordà i Arrels Kids) tenen aforament limitat i cal inscripció prèvia a l’entrada.