Vins a les Festes de Gràcia
Del 15 al 21 d'agost
Organitza: DO CATALUNYA
Lloc: Barri de Gràcia de Barcelona
La Denominació d’Origen Catalunya organitza per vuité any consecutiu la Ruta dels Vins amb el lema “A cada carrer, tasta un vi” en el marc de la Festa Major de Gràcia de Barcelona que té lloc entre el 15 i el 21 d’agost.

En aquesta edició hi haurà un total de 13 punts de ruta, on participaran els següents carrers:Providència, Ciudad Real, Fraternitat de Dalt, Berga, Joan Blanques de baix de tot, Perill, Poble Romaní, Joan Blanques de Baix, Rovira, Puigmartí, Lluís Vives, Lluís Antúnez i Jardins Manuel Torrente.

Cada tarda, entre les 19h i a les 20h, es realitzarà a un carrer guarnit concret el tast guiat de la referència que correspongui al punt de la ruta. Així, al llarg dels dies els visitants podran conèixer de primera mà les característiques de la DO Catalunya, els cellers i els vins que s’hi emparen. Consulta aquí els horaris dels tastos guiats:D’altra banda, i com ja és tradició, el dia que es realitzarà el gran tast serà el 17 d’agost (a les 18:30h hores), on es tastaran cinc referències de vi durant una hora aproximadament. Una activitat amb places limitades, que tindrà lloc a l’Espai Tasta-Gràcia (Jardins Manuel Torrente del C/ Alzina).

Durant els dies de festa major també hi haurà un concurs de fotografies a les xarxes socials. Per participar s'han de fer servir els hashtags #MésGràcia i #RutadevinsDOCat. L'objectiu és compartir fotografies tot prenent vins de la DO Catalunya als diferents punts de la ruta dels vins de Gràcia. Entre els participants se sortejarà un lot de vins de la DO.