Biblioteques DO - Terra Alta
De l'1 d'agost al 15 de setembre
Organitza:
Lloc: Biblioteca Municipal de Gandesa
El projecte de Biblioteques amb DO arriba aquest mes d'agost a la Biblioteca Municipal de Gandesa. Aquest projecte, que enguany arriba ja a la seva setena edició, porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya per reforçar els coneixements del món del vi entre ell assistents a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics.

Les dates i activitats proposades són les següents:

Dimecres 7 d’agost a les 17h, a la Bibliopiscina de Gandesa:

- Taller familiar de paper reciclat. Els més petits descobriran el procediment del reciclatge del paper i aprendran a fer una pastar que convertiran en paper per, després, estampar fulles de ceps amb tinta elaborada amb vi.

Dimecres 21 d’agost a les 19:30h, a la Biblioteca de Gandesa:

-De vins i de mots és el nom del recital-xerrada a càrrec de l’escriptor i rapsode David Vila qui, a través de contes, ens endinsarà en el món del vi per descobrir un lèxic genuí així com curiositats lingüístiques. Un maridatge de llengua, literatura i vi.

I com cada any no podia faltar el tradicional concurs de Fotografia Biblioteques amb DO, que arriba enguany a la 6a edició. De l’1 d’agost al 15 de setembre, els participants hauran de presentar les seves fotos, que hauran d’anar lligades al món el vi a la Terra Alta, des de les vinyes o els cellers, fins a l’enoturisme a la comarca. Per participar-hi s’hauran de publicar les fotos a Facebook, Twitter o Instagram amb un títol i el hashtag #biblioDOTerraAlta2019. Entre els premis, un lot de vins DO Terra Alta.