Festival Instants - Maria Jaume
18 de juliol
Organitza: Celler Carol Vallès
Lloc: Subirats
El celler Carol Vallès organitza la segona edició del Festival Instants, un cicle de tres concerts de petit format que se celebrà els vespres de dissabte del mes de juliol al pati del celler L’experiència comença a les 19.00 h, on s’entrega als assistents una copa de cava i un aperitiu (inclòs a l’entrada). El concert comença a les 21 h. Durant tota la vetllada es podrà gaudir de degustacions gastronòmiques a les foodtrucks i paradetes, visites al celler i tastos dels nostres caves. Tot, mentre es pon el sol entre vinyes… 

El dia 18 de juliol Maria Jaume posarà punt i final a la segona edició del festival Instants. El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d’identitat de Maria Jaume, jova cantautora mallorquina que es presenta amb un grapat de cançons properes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, sempre amb un regust mediterrani. Ha actuat ja en escenaris com Vespres d’Hivern, Tastautors o Mobofest i ha col·laborat amb Salvatge Cor cantant l’emblemàtica “Flor de fusta”, a més de proclamar-se guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9. Amb tots aquests elements, actualment prepara el seu primer àlbum, que veurà la llum el maig de 2020 sota la producció de Pau Vallvé.

L’activitat consisteix en:

19.00 h – Obertura de portes.
Copa de cava amb snack-aperitiu inclòs en l’entrada. En tot el celler hi haurà la possibilitat de gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per productors de la zona: Xerigots i La Botigueta del Mig.També disposareu del servei de cavabar durant tota la vetllada.
 

20:00h Visita opcional a la cava: Visita guiada per l’interior de la cava i breu explicació del nostre procés artesanal d’elaboració del cava (places liitades).


21.00 h – Inici del concert amb Maria Jaume


Més informació:


Preu de l'entrada: 34,00€. Compra de l'entrada, aquí.