Festival Instants - David Carabén
4 de juliol
Organitza: Celler Carol Vallès
Lloc: Subirats
El celler Carol Vallès organitza la segona edició del Festival Instants, un cicle de tres concerts de petit format que se celebrà els vespres de dissabte del mes de juliol al pati del celler L’experiència comença a les 19.00 h, on s’entrega als assistents una copa de cava i un aperitiu (inclòs a l’entrada). El concert comença a les 21 h. Durant tota la vetllada es podrà gaudir de degustacions gastronòmiques a les foodtrucks i paradetes, visites al celler i tastos dels nostres caves. Tot, mentre es pon el sol entre vinyes… 

El dia 4 de juliol David Carabén donará el tret de sortida a la segona edició del festival Instants. Per talent, carisma i presencia, David Carabén és una de les figures claus de l’escena musical del país. Guitarra, veu i principal compositor de Mishima, l’artista barceloní ha escrit un grapat de cançons que, contextualitzades i comentades per ell mateix al llibre La forma d’un sentit (Empúries, 2015), han rebut el caire literari que indubtablement mereixen. Com a excepció al bell mig de la gira de la que durant vint anys ha estat la seva banda, David ens regala un repàs en format íntim per cançons que habitualment no formen part del seu repertori de directe, poemes de Joan Vinyoli musicats per l’ocasió i adaptacions al català d’alguns dels seus referents.

L’activitat consisteix en:

19.00 h – Obertura de portes.
Copa de cava amb snack-aperitiu inclòs en l’entrada. En tot el celler hi haurà la possibilitat de gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per productors de la zona: Xerigots i La Botigueta del Mig.També disposareu del servei de cavabar durant tota la vetllada.
 

20:00h Visita opcional a la cava: Visita guiada per l’interior de la cava i breu explicació del nostre procés artesanal d’elaboració del cava (places liitades).


21.00 h – Inici del concert amb David Carabén.


Més informació:


Preu de l'entrada: 34,00€. Compra de l'entrada, aquí.