Festival Instants - Eric Vinaixa
11 de juliol
Organitza: Celler Carol Vallès
Lloc: Subirats
El celler Carol Vallès organitza la segona edició del Festival Instants, un cicle de tres concerts de petit format que se celebrà els vespres de dissabte del mes de juliol al pati del celler L’experiència comença a les 19.00 h, on s’entrega als assistents una copa de cava i un aperitiu (inclòs a l’entrada). El concert comença a les 21 h. Durant tota la vetllada es podrà gaudir de degustacions gastronòmiques a les foodtrucks i paradetes, visites al celler i tastos dels nostres caves. Tot, mentre es pon el sol entre vinyes… 

El dia 11 de juliol Eric Vinaixa marcarà el punt meridià de la segona edició del festival Instants. Cantant, músic, compositor i productor que lidera, des de 2002, el grup de rock Rodamons amb qui rep el DISC CATALÀ DE L’ANY 2005 pel seu primer treball “Temps Millors”.
A partir del 2006, Eric Vinaixa va començar els seus projectes en solitari, tocant en diferents clubs, pubs, locals i petits teatres (i ara també cellers!), normalment sol, acompanyat només de la seva inseparable guitarra Tanglewood, oferint un repertori que es deixa portar pel moment, a cavall dels clàssics que l’han protegit des petit i de la seva pròpia música. Els seus treballs ens solitari són “La famosa gemma de Galveston” que ofereix un registre més íntim, “Insinuacions” o “Caos a mig camí”.
Les seves cançons han estat també protagonistes de pel.lícules com “Any de Gràcia ” de Ventura Pons o la seva cançó “Dies de llum”, que s’acaba convertint en una de les cançons més escoltades de la Diada de Catalunya i del referendum de l’ 1 d’Octubre. Al 2019 surt al mercat el llibre-disc “Sota el firmament”, homenatge al poeta Joan Salvat-Papasseit, on 26 artistes (Gossos, Txarango, Blaumut, Gemma Humet, Cesk Freixes, Tortell Poltrona, etc..) posen música als seus poemes. Èric Vinaixa tria el popular “Dóna’m la mà” i es converteix en el single del disc.

L’activitat consisteix en:

19.00 h – Obertura de portes.
Copa de cava amb snack-aperitiu inclòs en l’entrada. En tot el celler hi haurà la possibilitat de gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades per productors de la zona: Xerigots i La Botigueta del Mig.També disposareu del servei de cavabar durant tota la vetllada.
 

20:00h Visita opcional a la cava: Visita guiada per l’interior de la cava i breu explicació del nostre procés artesanal d’elaboració del cava (places liitades).


21.00 h – Inici del concert amb Eric Vinaixa.


Més informació:


Preu de l'entrada: 34,00€. Compra de l'entrada, aquí.