Palamós Gastronòmic
AJORNAT (Novembre)
Organitza: Visit Palamós
Lloc: Palamós
ACTUALITZACIÓ 16/10/2020: AJORNAT FINS LA PRIMERA QUINZENA DE NOVEMBRE, EN CAS QUE SIGUI POSSIBLE.

Del 1 al 31 d’octubre, es posa en marxa la novena novena edició de les jornades “Palamós gastronòmic” que cada any permeten donar a conèixer i aprofundir en la gastronomia de la vila des de tots els seus àmbits, apropant el públic a la seva àmplia oferta culinària, degustant els productes autòctons i donant l’oportunitat de conèixer de ben a prop les peculiaritats de la gastronomia local.

Entre les propostes es destaquen els menús gastronòmics que ofereixen els restaurants o les tapes que elaboren les tavernes del municipi, però també les 13 experiències enogastronòmiques que ens permeten conèixer d’una altre manera el nostre territori, entre moltes altres propostes culturals i lúdiques.

Com a novetat aquets any es celebrarà el dissabte 3 d’octubre la I Fira dels millors vermuts de Catalunya, al pàrquing de la Planassa de 11 a 21h. Descarrega’t el programa de la Fira.

De la mà del passaport Gastrocult, el llibret que recull tota l’àmplia oferta d’aquestes jornades, et permetrà fer un recorregut gastronòmic pels establiments participants amb la possibilitat d’aconseguir un destacat premi. Es pot adquirir a l’oficina de turisme o als establiments adherits a la campanya.

Descarrega’t el Passaport per decidir quines tapes provaràs i per informar-te de les experiències i activitats.