Fira Sant Ermengol
Del 16 al 18 d'octubre
Organitza: Ajuntament de La Seu d'Urgell
Lloc: ONLINE
A causa de la irrupció del COVID19 i dels efectes que la pandèmia està tenint en el normal desenvolupament de la vida, l’economia i les activitats socials i culturals arreu, a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ens veiem obligats a repensar el format de les nostres fires i mercats. Per qüestions de seguretat sanitària i de compliment de la normativa de la Generalitat, la Fira de Sant Ermengol, el nostre gran aparador, no podrà enguany omplir els nostres carrers i instal·lacions de parades i visitants.

L’any passat vam celebrar la 25a edició de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, que en el marc de la Fira de Sant Ermengol s’ha convertit en l’emblema de la Fira i de la Seu, l’eix que defineix la nostra capitalitat com a Ciutat del Formatge. La Fira no és només un punt de venda de formatges, sinó una plataforma de coneixement, de promoció de les singularitats i la feina d’un col·lectiu de productors que aporten vida al territori i defineixen una part important del teixit econòmic a la muntanya.

Malauradament, aquest any no els podrem tenir amb nosaltres, no els podrem saludar ni ens podrem passejar entre olors i sabors deliciosos. Hem volgut, però, adaptar-nos a la nova realitat i hem dissenyat noves maneres de posar en valor els formatges del Pirineu.

Així, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu fa un pas endavant i ofereix un programa d’activitats de tast, elaboració i cuina de formatges a través de canals virtuals, combinant el format físic i l’online.

A l’Aula de Tast Online d’aquesta web, hi trobaràs diferents tastos guiats de formatges artesans del Pirineu, tallers de cuina i tallers d’elaboració de formatge que podràs seguir des de la teva pantalla.

Visita la web: firasantermengol.cat