DTapes per Torredembarra
AJORNAT (Primavera 2021)
Organitza: Ajuntament de Torredembarra
Lloc: Torredembarra
ACTUALITZACIÓ 16/10/2020: AJORNAT

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra ha anunciat l’ajornament fins a la primavera de l’edició del DTapes per Torredembarra que s’havia de dur a terme del 23 d’octubre fins al 8 de novembre, amb la participació de trenta establiments de restauració del municipi. Aquesta decisió s’ha pres arran de les noves mesures per fer front a la propagació de la Covid-19 que va anunciar ahir la Generalitat de Catalunya i que comportaran el tancament de bars i restaurants fins a finals d’octubre. 

L’organització s’ha posat en contacte amb els establiments participants per anunciar-los la decisió i informar-los que aquells bars i restaurants que haguessin realitzat el pagament de la quota de participació, poden recuperar-la a l'Oficina de Turisme de Torredembarra, des d'avui i durant tota la setmana vinent, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.


-

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra, amb la col·laboració dels establiments restauradors de la població, organitzarà per vuitè any consecutiu el “DTapes per Torredembarra”. Aquest any es durà a terme del 23 d’octubre al 8 de novembre, cada restaurant i/o bar participant oferirà dins del propi establiment una tapa i una beguda per un preu de 2,50 €. Les tapes entraran a concurs i els guanyadors seran escollits entre el públic participant.

Com en anys anteriors, hi haurà premis per al públic participant. El llibret del DTapes s’editarà amb la foto de cada tapa.

El regidor responsable d’aquesta àrea, Josep Maria Guasch, ha explicat que s’ha decidit dur a terme aquest esdeveniment gastronòmic per donar suport al sector de la restauració, però mantenint sempre les mesures de seguretat sanitària. Per aquest motiu, per evitar aglomeracions, s’ha previst que els establiments ofereixen les seves tapes dins d’un horari limitat i amb un nombre màxim de degustacions.

Més informació a torredembarra.cat