La Cuina de l'Arròs de tardor
Del 9 al 25 d'octubre
Organitza:
Lloc: Miami Platja i Mont-Roig
ACTUALITZACIÓ 16/10/2020: Alguns restaurants oferiran la proposta de les jornades en format TAKE-AWAY.


12 restaurants de Mont-roig del Camp i Miami Platja participaran, del 9 al 25 d’octubre del 2020, a les IV Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor, una proposta gastronòmica que oferirà plats i menús amb l’arròs i els productes típics d’aquesta època com a protagonistes. Aquesta campanya culinària es posa en marxa, per continuar atraient al públic i fidelitzant el de temporada, més enllà de l’estiu i ara més que mai per donar suport i visibilitat al sector gastronòmic local.

Consulta el fulletó AQUÍ.

I enguany com a novetat, alguns restaurants participants donaran el tret de sortida de les IV Jornades Gastronòmiques de la Cuina d’arròs de tardor amb una degustació i maridatge del seu plat participant el divendres dia 9 d’octubre de 19h a 22h, al seu establiment, per només 4€. Consulta'ls AQUÍ.

Ep! I si ets instagramer i vols guanyar un cap de setmana en una de les originals caravanes vintage del Càmping Miramar i un àpat per dues persones en un restaurant, a escollir, dels que participen a les Jornades, segueix-los a Instagram (@montroigmiamiturisme) i mira’t les bases legals o condicions de participació!