El Pèsol, conegut també com
“la perla verda del Maresme”, és un dels llegums amb més tradició de la nostra comarca. Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, durant els mesos de març i abril, nombroses localitats convoquen activitats de divulgació gastronòmica d’aquest producte de la terra, tant preuat com valorat a la cuina i a la taula.
El pèsol del Maresme ha estat catalogat com a producte singular de la comarca i es mereix ser el protagonista de les
Jornades Gastronòmiques “Temps de Pèsols”, en les quals podeu gaudir de la degustació de menús i plats elaborats amb pèsols del Maresme en restaurants, comprar exquisideses a comerços artesanals i omplir el cistell directament de productors.
Consulteu les propostes gastronòmiques dels diferents municipis
Localitzeu en el mapa la situació dels restaurants que teniu més a prop.
Coneixeu el productors de pèsols de la comarca
Salut i pèsols!
Consulta els productors AQUÍ
Consulta les propostes gastronòmiques "Temps de pèsols 2021" AQUÍ