Sant Jordi als Cellers
Del 24 al 25 d'abril
Organitza: AECAVA, Associació d'Elaboradors de Cava
Lloc: Penedès, Tarragona i Alella
El cap de setmana de Sant Jordi, 26 cellers elaboradors de cava proposen 'Un Sant Jordi als cellers' que obrirà les portes a 31 escriptors per presentar els seus llibres.

 El cap de setmana del 24 i 25 d'abril, vint-i-sis cellers ubicats al Penedès, Tarragona i Alella celebraran el dia de la rosa i el llibre obrint les seves portes amb activitats vinculades a la literatura.

Noms destacats de la literatura catalana formen el cartell de la iniciativa Sant Jordi als cellers: Eva Baltasar, Jordi Cabré, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Jordi Llavina, David Nel·lo, Marta Orriols, Eva Piquer o Vicenç Villatoro són alguns dels trenta escriptors que visitaran els cellers. Els autors presentaran les seves novetats en paratges naturals envoltats de vinyes i signaran exemplars dels seus llibres.

A més de les presentacions de llibres, es proposen un seguit d'activitats complementàries. Cada celler ha preparat tastos de caves, visites, maridatges amb xocolates i formatges, activitats infantils, aperitius i vermuts entre vinyes. Les activitats, que compliran totes les mesures sanitàries contra la Covid-19, seran a l'aire lliure i amb places limitades.

Per a assistir-hi, cal reservar plaça contactant el celler o través del formulari de reserves que apareix a la web www.santjordialscellers.com