Els Jardins del Retiro

C/ Àngel Vidal, 17-23
Sitges
Els Jardins del Retiro hi trobareu espai recollit on a més de gaudir de bons aliments gaudireu de la tranquil·litat d'un espai no transitat. Tenen molt a veure amb El Cable, el temple dels sitgetans per anar a fer el vermut, i aquí també podreu gaudir de les seves braves. A la cuina hi ha l'Oriol Carbonell qui deixa empremta en les elaboracions. És recomanable agafar diversos platets i compartir-los, ja que trobareu una suculenta carta que canvia cada temporada i només de llegir-la la tria es complicarà.

Si encara els tenen a carta, és recomanable no sortir sense tastar els Sams!
VOLTEM
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods.
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods. | Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
04/10/2018
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 4 al 14 d'octubre durant el 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
11/10/2020
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 8 al 18 d'octubre durant el 53è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
07/10/2021
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 7 al 17 d'octubre durant el 54è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/10/2022
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 6 al 16 d'octubre durant el 55è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.