La Nansa

C/ Carreta, 24
Sitges
Restaurant d'arrel familiar i d'ambientació marinera que treballa sota el marc de la filosofia slow food. Hi trobareu la base de la cuina tradicional catalana lligada a l'aposta pel producte local i de proximitat. Recomanem tastar l'arròs a la sitgetana, ja que el seu xef, l'Anton Rafecas, reivindica els plats històrics de l'antiga cuina sitgetana i aquest n'és un. També hi ha opcions de fer diferents menús, entre ells l'anomenat "menú ADN sitgetà" que com el seu nom indica fa èmfasi en la filosofia del restaurant.
VOLTEM
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods.
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods. | Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
04/10/2018
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 4 al 14 d'octubre durant el 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
ACTUALITAT
Xató de Sitges.
Xató de Sitges. | Núria Escalona.
16/02/2020
Sitges recupera el concurs de Mestres Xatonaires de Sitges a les instal·lacions del Centre d'Interpretació de la Malvasia
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
11/10/2020
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 8 al 18 d'octubre durant el 53è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
07/10/2021
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 7 al 17 d'octubre durant el 54è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.