Xampú

Passeig de Vilanova, 6
Sitges
Restaurant amb una àmplia carta on tothom podrà satisfer els seus gustos. Es pot optar a menjar tapes i plats per compartir o escollir plats de forma individual. A més, als migdies també hi ha l'opció de fer un menú de 15€ amb postre i beguda inclosos que té cinc primers i cinc segons diferents a escollir. Disposen d'una gran terrassa exterior i l'interior del local té uns grans finestrals que permeten l'entrada de llum natural. Recomanem no sortir del Xampú sense haver tastat les croquetes de ceps.
VOLTEM
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods.
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods. | Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
04/10/2018
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 4 al 14 d'octubre durant el 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
11/10/2020
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 8 al 18 d'octubre durant el 53è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
07/10/2021
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 7 al 17 d'octubre durant el 54è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.