SOCA

C/ Sant Gaudenci, 9
Sitges
Els nachos, amb carn o sense, són el plat estrella del Soca. Tant la seva oferta gastronòmica com l'ambientació del local aposten per l'estil surcalifornià amb una fusió entre la cuina mexicana i l'americana. El més complicat és triar perquè tenen una àmplia varietat de tacos, fajitas, burritos, però també d'hamburgueses. I sempre, per arrodonir-ho, el detall d'una degustació del seu margarita frozen.

Disposen d'un menú de migdia per 13,50 € i un menú de nit per 24 €, tots dos amb beguda i postres inclosos.
VOLTEM
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods.
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods. | Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
04/10/2018
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 4 al 14 d'octubre durant el 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
11/10/2020
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 8 al 18 d'octubre durant el 53è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
07/10/2021
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 7 al 17 d'octubre durant el 54è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/10/2022
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 6 al 16 d'octubre durant el 55è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.