El Santo

C/ Sant Josep, 30
Sitges
De sandvitxos i hamburgueses va la cosa, però no de qualsevol manera. La qualitat dels seus productes és molt bona i està cuidada al detall, marca a diferència entre els seus sandvitxos i d'altres. Els sandvitxos se serveixen en diferents tipus de pa que fa que cada elaboració sigui diferent. El pa de les hamburgueses no té res a veure amb el que podem estar acostumats. I tot això es pot complementar amb acompanyaments com les seves patates fregides amb pell. Ràpid, gustós i de bona qualitat.
VOLTEM
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods.
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods. | Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
04/10/2018
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 4 al 14 d'octubre durant el 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
11/10/2020
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 8 al 18 d'octubre durant el 53è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
07/10/2021
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 7 al 17 d'octubre durant el 54è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/10/2022
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 6 al 16 d'octubre durant el 55è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.