CARLA NOT
 

Creps sense remordiments

Un súper esmorzar lliure de culpa!
Tot el conjunt gairebé no conté grasses saturades o sucres simples, fet que el converteix en un esmorzar apte per una dieta de pèrdua de pes i fins i tot per a diabètics o persones que han de controlar la ingesta de sucre. També podem prendre’l amb l’objectiu de cuidar la línia, en el meu cas acostumo a esmorzar-ne cada diumenge però en diferents variants.
Tipus: Cuina Saludable
Quantitat: 3 persones
Temps de preparació: 30 minuts

Ingredients

Base
300 ml. (si és en ampolla) o 9 unitats
Clares d'ou
60 gr.
Farina integral de civada
Un polssim
Canyella en pols
Farcit
al gust
Estèvia líquida Santiveri
al gust
Formatge fresc batut desnatat (pel farcit)
al gust
Xocolata negra amb Estèvia Torras

ELABORACIÓ

1. Per fer el farcit, ratllem la xocolata amb un ratllador i ho barregem amb el formatge batut, afegim unes gotetes d’estèvia i reservem.

2. Per fer la pasta de les creps, barregem en un bol les clares, la farina, la canyella en pols i unes gotetes d’estèvia.

3. Afegim una mica d’oli a la paella (aconsello que sigui ben antiadherent) i ho retirem amb paper de cuina.

4. Amb un cullerot (així podem repetir sempre la mateixa mesura) afegirem a sobre la paella la barreja, una vegada cuita la girem.

5. Repetim amb cada crep passant el paper de cuina de l’inici per la paella.

6. Per servir posarem per sobre una mica del farcit inicial i com a toc la xocolata ratllada (té gust de stracciatella!)


Bon profit!