CARLA NOT
 

Macarrons de sègol amb salsa de tomàquets 'cherry'

És un plat vegetarià i energètic degut a la salsa que l'acompanya i l’alt contingut en hidrats de carboni que conté.
Al fer ús d'una pasta integral i del farina alta en fibra com és la de sègol aconseguim una absorció més lenta i una sacietat més perllongada.
 
Tipus: Mediterrània
Quantitat: 4 persones
Temps de preparació: 90 minuts

Ingredients

300 gr (ració de 150 gr. per persona quan son cuits)
Macarrons de sègol
6-8 unitats (es recomana que siguin grans)
Tomàquet madur
8 - 10 unitats
Tomàquet 'cherry' taronja
8 - 10 unitats
Tomàquet 'cherry' groc
2 unitats
Pebrot verd
3 unitats
Ceba dolça
2 - 3 grills
All
50 - 60 ml.
Oli d'oliva verge extra
1 cullerada sopera
Pebre vermell
1 cullerada sopera
Herbes provençal
al gust
Sal

ELABORACIÓ

1. En primer lloc, piquem els grills d’all, la ceba i el pebrot verd i ho deixem daurar en una paella amb oli i sal.

2. Ratllem els tomàquets madurs.

3. Quan els vegetals estiguin daurats aboquem els tomàquets ratllats junt amb les herbes provençals, el pebre vermell dolç i més oli.

4. Ho deixem sofregir fins que la barreja es vegi brillant.

5. Aleshores afegim els tomàquets 'cherry' de colors tallats per la meitat.

6. En paral·lel, bullim la pasta de sègol durant uns 5-8 minuts o segons especifiqui la marca que comprem.

7. Enretirem el sofregit del foc quan els tomàquets 'cherry' comencin a arrugar-se.

8. Emplatem.