NÚRIA ESCALONA
 

Fondant de xocolata

Ens preparem per fer un pastís de xocolata que queda lluny de la textura d'un pa de pessic. En aquest cas, donada la quantitat de xocolata que farem servir, estem buscant que ens quedi un exterior cruixent i un interior cremós i compacte. D'aquest pastís també hi ha qui en diu "Mort per xocolata".

Unes postres que no deixaran indiferent als addictes a la xocolata.
Tipus: Postres
Quantitat: 8 persones
Temps de preparació: 50 minuts

Ingredients

Per fer la massa
200 gr.
Xocolata de rebosteria
200 gr.
Mantega
4
Ous
80 gr.
Farina
Per fornejar
Mantega
Sucre

ELABORACIÓ

1. Fonem la mantega i la xocolata al bany maria (o si ho preferiu, fer al microones) fins que la barreja ens quedi líquida.

2. Preescalfem el forn a 200°.

3. Barregem la xocolata i la mantega amb els ous, el sucre i la farina. Tot això ho hem de batre fins que ens quedi una massa ben homogènia. Ens podem ajudar d'una batedora de mà.

4. Preparem el motlle cobrint-lo de mantega i empolsimant el sucre per damunt. Comprovem que el forn ha arribat als 200°.

5. Posem la massa al motlle i ho deixem coure durant 20 minuts.

Consell: si voleu accentuar el gust del fondant, ho podeu fer afegint una culleradeta de canyella en pols o gingebre en pols.