CARLA NOT
 

Fals arròs amb llet

Sense arròs i sense llet!  Aquesta és una recepta deliciosa i apta per vegetarians o vegans, celíacs, al·lèrgics o intolerants als làctics, dietes de pèrdua de pes i/o persones que necessiten incorporar més fibra a la seva dieta. Senzillament ideal per a tot aquell que vulgui cuidar-se.


Nota: Podem utilitzar qualsevol altre tipus de llet vegetal, des del meu punt de vista la d’ametlles és la més adequada però la d’avellanes o coco també hi queden bé.

 
Tipus: Cuina saludable
Quantitat: 1 persones

Ingredients

Base
200 ml.
Llet d'ametlles
200gr
Llavors de xia
al gust
Canyella en pols
al gust
Estèvia líquida

ELABORACIÓ

  1. Aboquem la llet vegetal en un bol.

  2. L’escalfem menys d’un minut al microones.

  3. Afegim la canyella en pols i l’estèvia fins que estigui al nostre punt de dolçor.

  4. Tirem dues cullerades soperes de xia, remenen i ho deixem reposar unes dues hores.

  5. Quan la xia estigui inflada i hagi absorbit el líquid podem posar-ho a la nevera.

 

Nota: Si el resultat és massa dens, és qüestió d’afegir-hi més llet vegetal. En canvi, si és massa líquid, només s’han d’afegir algunes llavors més.

 

Bon appetit!