Un postre molt saludable!
És l’opció ideal quan ens debatem entre la sana opció de la fruita o d’un postre, a més té una bonica presentació i permet decorar-lo amb toppings. Per descomptat, no és el mateix que menjar fruita fresca ja que, la cocció destrueix les vitamines, però sí que conserva la pectina o fibra de la poma fent que aquest postre sigui saludable.
Tallem les pomes en làmines molt fines i les submergim en aigua amb llimona per evitar que s’oxidin.
Les coem al microones 3-4 min. fins que estiguin flexibles i es puguin doblegar.
Tallem la pasta de full en sis tires d’uns 6 cm. d’ample, una per a cada rosa.
Afegim una mica de melmelada i canyella sobre la tira de pasta de full.
A continuació repartim les làmines de poma deixant la part de la pell sobresortint per damunt.
Dobleguem la tira de pasta de full sobre les pomes deixant a la vista la part superior de la pell i enrotllem amb suavitat.
Lubriquem el motlle de silicona per magdalenes.
Fornejem a 190ºC, 40-45 min. depenent del forn (amb motlles de silicona una mica més).
Bon profit!