GASTROTALKERS
 

Mocktail de síndria i cítrics

Diga-li mocktail, diga-li cocktail sense alcohol o beguda refrescant! La qüestió és que fa calor i hem preparat una beguda a base de síndria i cítrics d'allò més refrescant. Amb la calorada passa molt bé i és molt senzilla de fer. El resultat, deliciós! Pren nota perquè t'expliquem com fer-la:

Mocktail de síndria i cítrics. Núria Escalona.Foto: Mocktail de síndria i cítrics. Núria Escalona.
 
Tipus: Begudes
Quantitat: 6 persones
Temps de preparació: 15 minuts

Ingredients

2
Llimona
1
Llima
1
Taronja
50-100 gr.
Sucre
500 gr.
Gel picat
600 gr. (sense pell)
Síndria

ELABORACIÓ

1. Triturem la síndria fins que quedi líquida.

2. Afegeim la llimona pelada i la quantitat desitjada de sucre al gust. Tornem a triturar perquè tot ens quedi ben integrat.

3. Afegim el gel picat i el barregem amb ganes. Aboquem el líquid resultant (amb els trossets de gel que no s'hauran desfet) en una ampolla de vidre.

4. Tallem la llima, la llimona i la taronja a trossos per posar-los dins l'ampolla exprement-los una mica perquè deixin anar el seu gust.

5. Es pot prendre inmediatament, però si ho deixem reposar una mica el gel s'anirà desfent, els cítrics desprendran el seu gust i obtindrem una barreja més líquida i refrescant. Així és com més ens agrada!


Consells/Alternatives:

Es pot fer amb la batedora elèctrica, una liquadora o un robot de cuina.

La quantitat de sucre és al gust de cadascú, també es pot optar per no posar-ne.

Ens agrada servir la beguda de síndria i cítrics en una ampolla perquè tingui més gust de cítrics, però també es podria servir directament en gots i posar els trossos de cítrics dins de cada got.


Esperem que t'agradi i et refresqui un miqueta! I si fas aquesta recepta ens agradarà saber com t'ha quedat al nostre perfil d'instagram (@gastrotalkers) o en qualsevol de les xarxes socials on tenim presència!