Cava Market
Del 16 al 17 de juny
Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i CIC Fassina
Lloc: Carrer Raval, Sant Sadurní d'Anoia
El cap de setmana del 16 i 17 de juny torna una nova edició del Cavamarket a Sant Sadurní d'Anoia. Dissabte a partir de les 17 h, més d'una trentena de cellers i empreses gastronòmiques, es concentraran al carrer Raval i posaran a la venda els seus productes. Per a tots aquells visitants que vulguin tastar els caves abans de comprar-los trobaran un estand de venda de copes i podran degustar els caves a un preu assequible.  

El Cavamarket estarà també envoltat d'activitats. Podeu reservar la vostra visita al Centre d'Interpretació del Cava i/o gaudir de la música en directe d'Albert Caire Trio mentre feu les vostres compres. Hi haurà botigues obertes i, diumenge al matí, tindrà lloc el XIII Ral·li País del Cava; cotxes d'època i clàssics esportius rodaran pels carrers de Sant Sadurní.

Algunes de les activitats proposades per aquest cap de setmana són:
- Visites guiades al CIC la Fassina per descobrir els origens del Cava
- Visita combinada del CIC la Fassina i el Celler Carol Vallés. Amb dues propostes enoturístiques, la 100 % Penedès a 10,30 € per persona (incloent el tast de 2 caves) i el Brunch entre Vinyes a 19, 30 € per persona.
- Visita combinada del CIC la Fassina i Solà Raventós, amb el tast de 2 caves a un preu de 9 € per persona.
- Visita combinada del CIC la Fassina i Torné & Bel. Aquesta inclou la visita a les vinyes, al celler, a la cava i un tast vertical de 4 productes, per 19 € per persona.
- Visita combinada del CIC la Fassina i Hotel Fonda Neus, amb una proposta d'escapada Gastronòmica amb Allotjament amb buffet per esmorzar; Visita a Espai Xocolata Simón Coll; Dinar a la Fonda Neus amb el Menú Fil·loxera, per 69,50 € per persona.

Totes aquestes activitats es reservaran amb antel·lació a través de Turisme de Sant Sadurní, trucant al 93 891 31 88 o escrivint a [email protected]