Parlem de producte de temporada, consells de nutricio, km0...

 
ENTRE COPES
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck.
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck. | Emilio Gómez.
RUTH TROYANO
16/11/2021
Arriba el vi novell 2021 amb més variacions estètiques i enològiques que mai, per empeltar la tradició al país i atraure públics nous i exigents
ACTUALITAT
Xató de Sitges.
Xató de Sitges. | Núria Escalona.
16/02/2020
Sitges recupera el concurs de Mestres Xatonaires de Sitges a les instal·lacions del Centre d'Interpretació de la Malvasia
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
17/12/2019
Els Majoristes d'Aliments Frescos de Mercabarna presenten les tendències en producte fresc del Nadal del 2019 amb la presència i les receptes de Carme Ruscalleda, xef catalana amb més estrelles Michelin.
DE TEMPORADA
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
06/11/2018
Tot i les baixes temperatures es preveu seguir amb la temporada boletaire fins al mes de desembre. Descobreix a on pots trobar algunes de les varietats més buscades.
DE TEMPORADA
Imatge il·lustrativa
CARLA NOT
29/10/2018
La tardor, a més de les fruites de temporada, també és el moment òptim per recol·lectar aquelles fruites que han estat madurant durant l'estiu i conèixer les seves propietats nutricionals.
VEREMA
Imatge il·lustrativa
16/08/2018
La DO Penedès preveu una verema de gran qualitat gràcies a la bona pluviometria de la primavera. La baixada de les temperatures dels darrers dies permetran una maduració més lenta del raïm i una collita més espaiada en el temps
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/07/2018
Sant Pau d'Ordal, un territori on el circuit agroalimentari fa pinya per donar a conèixer el seu potencial. El préssec n'és el motor.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
28/05/2018
Quan a l’Empordà bufa la tramuntana, a l’Ebre, el mestral. El dia comença extremadament ventós al port de l’Ametlla de Mar per rebre Jordi Roca. Un no-contrast nord-sud. La mar, platejada i arrissada. El sol escalfa, però el vent fa la guitza.