Parlem de producte de temporada, consells de nutricio, km0...

 
CURIOSITATS
Torrons.
Torrons. | Canva.
ALBERT RIBAS
11/12/2023
Et llistem alguns dels torrons més sorprenents i deliciosos per a triomfar aquest Nadal
NADAL
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
20/11/2023
Pels amants de la cervesa, el cafè, el formatge, la xocolata... i més!
GELATERIA
Gelat de ratafia l'Hòstia i nata esquitxada de la gelateria Baboia.
Gelat de ratafia l'Hòstia i nata esquitxada de la gelateria Baboia. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
11/08/2023
Gelats de pet de monja, catànies, ratafia, mel i mató... i més!
RECEPTES
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
19/10/2022
T'ensenyem com fer els tradicionals panellets de pinyons i d'altres varietats en dues receptes senzilles i divertides.
ACTUALITAT
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny.
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny. | Laura Busquets (ACN)
14/10/2022
Les pluges de finals d'estiu han fet que la qualitat de la castanya de Viladrau sigui "excel·lent"
ENTRE COPES
Verema a Mas Doix (Poboleda).
Verema a Mas Doix (Poboleda). | Judit Sabater.
RUTH TROYANO PUIG
06/09/2022
Cada vegada més cellers catalans creen etiquetes per comunicar la collita 2022 a través de les xarxes socials; algunes viticultores, mentrestant, han creat una llista de música a Spotify
ENTRE COPES
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck.
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck. | Emilio Gómez.
RUTH TROYANO PUIG
16/11/2021
Arriba el vi novell 2021 amb més variacions estètiques i enològiques que mai, per empeltar la tradició al país i atraure públics nous i exigents
ACTUALITAT
Xató de Sitges.
Xató de Sitges. | Núria Escalona.
16/02/2020
Sitges recupera el concurs de Mestres Xatonaires de Sitges a les instal·lacions del Centre d'Interpretació de la Malvasia
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
17/12/2019
Els Majoristes d'Aliments Frescos de Mercabarna presenten les tendències en producte fresc del Nadal del 2019 amb la presència i les receptes de Carme Ruscalleda, xef catalana amb més estrelles Michelin.
DE TEMPORADA
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
06/11/2018
Tot i les baixes temperatures es preveu seguir amb la temporada boletaire fins al mes de desembre. Descobreix a on pots trobar algunes de les varietats més buscades.
DE TEMPORADA
Imatge il·lustrativa
CARLA NOT
29/10/2018
La tardor, a més de les fruites de temporada, també és el moment òptim per recol·lectar aquelles fruites que han estat madurant durant l'estiu i conèixer les seves propietats nutricionals.
VEREMA
Imatge il·lustrativa
16/08/2018
La DO Penedès preveu una verema de gran qualitat gràcies a la bona pluviometria de la primavera. La baixada de les temperatures dels darrers dies permetran una maduració més lenta del raïm i una collita més espaiada en el temps
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/07/2018
Sant Pau d'Ordal, un territori on el circuit agroalimentari fa pinya per donar a conèixer el seu potencial. El préssec n'és el motor.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
28/05/2018
Quan a l’Empordà bufa la tramuntana, a l’Ebre, el mestral. El dia comença extremadament ventós al port de l’Ametlla de Mar per rebre Jordi Roca. Un no-contrast nord-sud. La mar, platejada i arrissada. El sol escalfa, però el vent fa la guitza.