Fòrum Gastronòmic
Del 18 al 20 de novembre
Organitza: Fòrum Gastronòmic
Lloc: Girona
El Fòrum Gastronòmic arriba a Girona del 18 al 20 de novembre, la trobada de professionals del món de la gastronomia. Una fira on hi participaràn algunes de les millors empreses del sector foodservice, d'equipaments, de serveis i distribució, productors del sector primari i artesans de l'alimentació. Tot això, dividit en diversos expositors, showcookings, xerrades i tallers que ompliran el Palau de Congressos de Girona en un espectacle gastronòmic.

Les entrades al Fòrum Gastronòmic ja es troben a la venda a través del lloc web, on es pot comprar l'entrada per un dia (10 €) o pels tres dies de la fira (15 €). Tot i això, algunes de les xerrades, tallers o degustacions gastronòmiques també  caldrà d'una entrada especial.

Dins del recinte firal, a la primera planta, es podrà gaudir de l'espai de restauració a càrrec de Cuina de l'Empordanet, on s'oferiran dos menús: el ràpid (amanida, plat del dia i beguda, per 15 €) i el complet (entrant, plat principal, postre i beguda, per 25 €). Els tiquets d'aquestes consumicions es poden adquirir a través de la pàgina web.

Decobreix el programa d'activitats i no et perdis res del Fòrum Gastronòmic