Fira avícola de la Raça Prat
Del 14 al 16 de desembre
Organitza: Ajuntament del Prat del Llobregat
Lloc: El Prat de Llobregat.
La Fira avícola de la raça Prat, una fira de proximitat, de km 0, que ens mostra uns productes de la terra reconeguts i de qualitat, com són l'aviram de raça Prat i la carxofa Prat, orgull de la ciutadania del Prat.

La Fira esdevé, per als pratencs i pratenques i per al visitant, una extraordinària experiència que combina, d’una banda, la tradició de la pagesia a través de la qualitat dels productes de la terra, el pollastre Pota Blava i la carxofa del Prat i, d’altra banda, una mostra de l’activitat econòmica, de la restauració i del comerç locals i de les iniciatives dels emprenedors i emprenedores que troben, en la Fira, un excel·lent espai de promoció.

Trasllat a la Granja de la Ricarda

La principal novetat d’aquesta edició és el trasllat de la fira a la Granja de la Ricarda, una antiga granja reconstruïda, que connecta amb la voluntat de la fira de posar en valor els productes de proximitat. Gràcies al trasllat d’ubicació, la superfície firal s’ha ampliat a més de 19.000 m2.

La Fira acollirà prop de 150 expositors de productes avícoles, agrícoles i ramaders d’arreu del país i els visitants podran gaudir de la gastronomia local a Fira Tapa Pota Blava. S’hi podran degustar tapes, platets i menús amb pollastre Pota Blava i Carxofa Prat, a més d’esmorzars de pagès i de demostracions de cuina en directe. També podran comprar productes de proximitat al Mercat de Pagès el diumenge 17 de desembre.

Mostra d'Entitats, Mostra Comercial i Fira de l'Economia Social i Cooperativa

A més, en el mateix recinte de la Granja de la Ricarda, la Fira Avícola acollirà tres mostres més: la 30ena Mostra Comercial, la 15ena Mostra d’Entitats i la I Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat. 

La Mostra Comercial del Prat té caràcter multisectorial, acull diferents sectors d’activitat econòmica i hi participen expositors del comerç i serveis locals i també d’altres expositors que vénen de fora, oferint una amplia gamma de productes i serveis. 

Com arribar-hi?