Tast a La Rambla
Del 6 al 10 de juny
Organitza: Amics de la Rambla i Grup GSR
Lloc: Rambla de Santa Mònica, Barcelona
Durant cinc dies la 6a Setmana de Gastronomia de Barcelona ofereix més de 40 degustacions de restaurants i pastisseries de la ciutat, a més de programar diferents activitats gratuïtes (showcookings, tallers de cuina, tastos o actuacions musicals) per arrodonir una festa lúdico-festiva al voltant de la gastronomia barcelonina.

La Rambla de Santa Mònica és l'epicentre de l'esdeveniment, on una quarantena dels restaurants i pastisseries més importants de la ciutat -alguns amb estrella Michelin com Enoteca, La Barra d'Carles Abellán o Xerta Restaurant- presentaran la seva oferta en format tapa a un preu de 4 euros. I entre les diferents degustacions els establiments participants es classifiquen en les següents temàtiques: Cuina d'Autor, Pastisseria, Tapes i platets, Cuina Tradicional i Cuina Metropolitana. La Cuina Metropolitana és una novetat d'aquesta 6a edició i comptarà amb els restaurants Follia, de Sant Joan Despí; La Bonaigua, de Sant Just Desvern, i This & That Co, de l'Hospitalet de Llobregat

Entre les diferents activitats proposades es comptarà amb la cuina de reconeguts xefs com Carles Abellán, Carlota Claver, Christian Escribà, Germán Espinosa, Jordi Esteve, Xavier Franco, Nandu Jubany, Ariadna Julián, Meilan Kao, Fran López, Oscar Manresa, Ada Parellada, Paco Pérez, Carles Tejedor o Rafa Zafra, que també estaran presents després de la seva estand per transmetre cuina i amor per la ciutat. Això serà al recinte de L'Arts Santa Mònica.

I més enllà de les degustacions i les activitats paral·leles, també podreu gaudir de:

- Una zona especial per a les famílies amb l'exposició "Som gent de profit", una campanya de l'Agència de Residus de Catalunya per conscienciar sobre el malbaratament alimentari també als més petits.
- L'espectacle "La Nevera de Profit", a càrrec de "Som gent de profit" i dirigit a tots els públics on es combinarà la màgia, l'humor i la conscienciació.
- L'Escenari by Estrella Damm, on s'acollirà a les actuacions musicals, en aquesta ocasió de Músics de Carrer de Ciutat Vella i de la Raval 's Band.


HORARI:
- Dijous 6: de 12:00 hores a 22:00 hores.
- Divendres 7: de 12:00h a  00:00 hores.
- Dissabte 8: de 12:00h a  00:00 hores.
- Diumenge 9: de 12:00h a  00:00 hores.
- Dilluns 10: de 12:00 horws a 22:00 hores. 

PREU:
- Tiquet degustació: 4€