Parlem de producte de temporada, consells de nutricio, km0...

 
SANT JORDI
Mónica Gregori de L'Obrador dels 15, Millor Pa de Sant Jordi 2024.
Mónica Gregori de L'Obrador dels 15, Millor Pa de Sant Jordi 2024. | Panàtics.
NÚRIA ESCALONA
22/04/2024
65 forners entre professionals i alumnes d'escoles de fleca de Catalunya s'han presentat al VII Concurs del “Millor Pa de Sant Jordi 2024”
CURIOSITATS
Torrons.
Torrons. | Canva.
ALBERT RIBAS
11/12/2023
Et llistem alguns dels torrons més sorprenents i deliciosos per a triomfar aquest Nadal
NADAL
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
20/11/2023
Pels amants de la cervesa, el cafè, el formatge, la xocolata... i més!
GELATERIA
Gelat de ratafia l'Hòstia i nata esquitxada de la gelateria Baboia.
Gelat de ratafia l'Hòstia i nata esquitxada de la gelateria Baboia. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
11/08/2023
Gelats de pet de monja, catànies, ratafia, mel i mató... i més!
RECEPTES
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
19/10/2022
T'ensenyem com fer els tradicionals panellets de pinyons i d'altres varietats en dues receptes senzilles i divertides.
ACTUALITAT
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny.
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny. | Laura Busquets (ACN)
14/10/2022
Les pluges de finals d'estiu han fet que la qualitat de la castanya de Viladrau sigui "excel·lent"
ENTRE COPES
Verema a Mas Doix (Poboleda).
Verema a Mas Doix (Poboleda). | Judit Sabater.
RUTH TROYANO PUIG
06/09/2022
Cada vegada més cellers catalans creen etiquetes per comunicar la collita 2022 a través de les xarxes socials; algunes viticultores, mentrestant, han creat una llista de música a Spotify
ENTRE COPES
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck.
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck. | Emilio Gómez.
RUTH TROYANO PUIG
16/11/2021
Arriba el vi novell 2021 amb més variacions estètiques i enològiques que mai, per empeltar la tradició al país i atraure públics nous i exigents
ACTUALITAT
Xató de Sitges.
Xató de Sitges. | Núria Escalona.
16/02/2020
Sitges recupera el concurs de Mestres Xatonaires de Sitges a les instal·lacions del Centre d'Interpretació de la Malvasia
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
17/12/2019
Els Majoristes d'Aliments Frescos de Mercabarna presenten les tendències en producte fresc del Nadal del 2019 amb la presència i les receptes de Carme Ruscalleda, xef catalana amb més estrelles Michelin.
DE TEMPORADA
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
06/11/2018
Tot i les baixes temperatures es preveu seguir amb la temporada boletaire fins al mes de desembre. Descobreix a on pots trobar algunes de les varietats més buscades.
DE TEMPORADA
Imatge il·lustrativa
CARLA NOT
29/10/2018
La tardor, a més de les fruites de temporada, també és el moment òptim per recol·lectar aquelles fruites que han estat madurant durant l'estiu i conèixer les seves propietats nutricionals.
VEREMA
Imatge il·lustrativa
16/08/2018
La DO Penedès preveu una verema de gran qualitat gràcies a la bona pluviometria de la primavera. La baixada de les temperatures dels darrers dies permetran una maduració més lenta del raïm i una collita més espaiada en el temps
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/07/2018
Sant Pau d'Ordal, un territori on el circuit agroalimentari fa pinya per donar a conèixer el seu potencial. El préssec n'és el motor.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
28/05/2018
Quan a l’Empordà bufa la tramuntana, a l’Ebre, el mestral. El dia comença extremadament ventós al port de l’Ametlla de Mar per rebre Jordi Roca. Un no-contrast nord-sud. La mar, platejada i arrissada. El sol escalfa, però el vent fa la guitza.