SUPER(VI)VÈNCIA
Vinyes del celler Mesquida Mora de Mallorca.
Vinyes del celler Mesquida Mora de Mallorca. | Bàrbara Mesquida.
RUTH TROYANO
Ruth Troyano relata el seu confinament posant paraules als pensaments en clau de super(vi)vència.
SUPER(VI)VÈNCIA
Foto de confinament a dia 23 de març del 2020 amb 'Emma' del celler Vega Aixalà.
Foto de confinament a dia 23 de març del 2020 amb 'Emma' del celler Vega Aixalà. | Ruth Troyano.
RUTH TROYANO
Ruth Troyano relata el seu confinament posant paraules als pensaments en clau de super(vi)vència.
SUPER(VI)VÈNCIA
Foto des del terrat el dia 21 de març del 2020.
Foto des del terrat el dia 21 de març del 2020. | Ruth Troyano.
RUTH TROYANO
8.000 passes i milers de sentiments, pensaments, músiques i lectures
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
Diferents propostes a 7 € elaborades per Martín Berasategui, Carme Ruscalleda o Nandu Jubany, entre d’altres, al passeig més cosmopolita de Barcelona.
CHICKEN BEERS
Imatge il·lustrativa
J. DALMAU
La proliferació de cerveseres artesanes i l'ús de les llaunes ha trencat amb el disseny d'etiquetes. L'art i el disseny d'etiquetes al sector cerveser creix exponencialment amb un alt nivell d'exigència. Ens endinssem en aquest nou món.
ACTUALITAT
Xató de Sitges.
Xató de Sitges. | Núria Escalona.
Sitges recupera el concurs de Mestres Xatonaires de Sitges a les instal·lacions del Centre d'Interpretació de la Malvasia
POSTALS
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
L'hivern és sinònim de neu i visites a Andorra. I és precisament des d'Andorra que ens arriba una nova postal gastronòmica. L'acció té lloc al restaurant Mood, un lloc on tot el que podem imaginar d'un restaurant andorrà es capgira per traslladar-nos a un indret d'allò més barceloní.
CHICKEN BEERS
Imatge il·lustrativa
J. DALMAU
Teniu un foradet per fer un bon tiberi? Han passat les festes, temps de grans àpats, però seguim entusiasmats en compartir i gaudir del que més ens agrada, en aquest cas la cervesa. Si encara teniu lloc, aquí van algunes propostes per als més atrevits.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
El text original de l'obra és de l'Empar Moliner i serà dirigida per David Selvas
MERCATS
Imatge il·lustrativa
L’icònic Mercat de La Boqueria de Barcelona celebra aquest 2020 el seu 180è aniversari amb un ampli programa d’activitats dedicades a la gastronomia, l’alimentació i els productes de qualitat.
CHICKEN BEERS
Imatge il·lustrativa
J. DALMAU
Parlem d'una varietat de cervesa anomenada 'Russian Imperial Stout', una fantàstica opció per quan fa fred.
A TAULA
Canelons de rostit amb beixamel i tòfona.
Canelons de rostit amb beixamel i tòfona. | Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
Fem el dinar d'Any Nou fora de casa. Dinem al restaurant Magda Subirana de Vic.
CHICKEN BEERS
Imatge il·lustrativa
J. DALMAU
Heu tastat mai la cervesa de temporada hivernal?
REBOST
Imatge il·lustrativa
La DOP Siurana innova posant en marxa la primera pop-up de l'oli d'oliva verge extra per potenciar el producte del territori com a regal de Nadal
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Els Majoristes d'Aliments Frescos de Mercabarna presenten les tendències en producte fresc del Nadal del 2019 amb la presència i les receptes de Carme Ruscalleda, xef catalana amb més estrelles Michelin.
PANETTONE
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya.
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya. | Cedida.
El certamen organitzat per l'Escola de Pastisseria del Gremi s'ha celebrat en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona i ​​ha comptat amb la participació d'una quarantena de pastisseries.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Catalunya obté Estrelles Michelin en quatre restaurants de la nova 'Guia Michelin' del 2020
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
La 355a edició de la Fira del Gall se celebrarà els dies 21 i 22 de desembre a Vilafranca del Penedès i Quim Masferrer en donarà el tret de sortida el pròxim dijous 19 de desembre.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
El temporal s'ha endut per endavant el Celler Rendé Masdéu i la solidaritat emergeix perquè l'empresa familiar pugui tornar a resorgir el negoci. Expliquem les diferents iniciatives per poder participar en el recolzament de Rendé Masdéu.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
Ferrer Bobet 2016 i Cava Bertha Cardús 2015, han estat els grans protagonistes de la nit del vi català, guardonats amb el Gran Vinari d'Or i el Gran Vinari Escumós, respectivament.
EIVISSA
Imatge il·lustrativa
El xef peruà Omar Malpartida s'estrena a la 'illa blanca' amb un nou restaurant a la terrassa de l'Hotel Aguas de Ibiza amb una proposta gastronòmica que vol ser un 'viatge' pel Perú més autèntic.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
El maridatge del Préssec de l'Ordal amb els vins d'Albet i Noya
A TAULA
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
Desgranem el dinar d'un restaurant amb cuina casolana en un poble de conte.
Entre copes
Guanyadors del 12è concurs de tast per parelles de Vila Viniteca.
Guanyadors del 12è concurs de tast per parelles de Vila Viniteca. | Cedida.
RUTH TROYANO
Àlex Peris i Joan Munné són els guanyadors del 12è concurs de tast per parelles de Vila Viniteca celebrat aquest passat diumenge a Madrid. Participaven per primera vegada junts i en aquesta entrevista reconeixen les habilitats de l’altre, es demostren respecte i admiració mútua. Tenen clar que aquest és un concurs en què guanya la parella que menys falla.
POSTALS
Timbal de llagosta amb alvocat al TWG Tea Restaurant.
Timbal de llagosta amb alvocat al TWG Tea Restaurant. | Valentí Mongay.
El cranc és un dels productes estrella de la cuina a Singapur. Valentí Mongay, xef del restaurant La Salseta, hi ha viatjat i ens ha enviat una postal d'allò més gastronòmica. Hi anem amb ell passant pel cranc, les pastisseries més tradicionals i sense descuidar-nos de fer una parada al Hawker Chan amb estrella Michelín.
ENTRE COPES
Gérard-Philippe Mabillard, autor de l’exposició “Autour d’un verre de vin”
Gérard-Philippe Mabillard, autor de l’exposició “Autour d’un verre de vin” | Sedrik Nemeth
RUTH TROYANO
Una mirada fotogràfica pel món del vi a través de la càmera de Gérard-Philippe Mabillard
CAP D'ANY
Imatge il·lustrativa
Tanquem el 2018 fent un repàs als moments que més us han agradat als lectors de Gastrotalkers.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
Privilegiar el sentit comú a la comoditat. Aquest és el pilar sobre el qual es fonamenta la cuina de Zero Patatero, el nou restaurant que ha obert al barri del Born de Barcelona.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Catalunya acull quatre dels restaurants estrellats a la nova 'Guia Michelin' del 2019
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
El Teatre Tívoli de Barcelona acull l’aniversari d’un cava icònic amb una vertical de tres anyades amb més de 10 anys de criança
Pàgina 2 de 6