ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
Gastrotalkers
07/10/2021
Formatges Muntanyola ocupa a 12 persones, amb una plantilla formada majoritàriament per persones en situació de discapacitat, i mira al futur havent consolidat la seva identitat: les persones i el territori
A TAULA
Pa de la Diada.
Pa de la Diada. | Jordi Morera.
Gastrotalkers
10/09/2021
La recepta d'aquest pa tant català ideat per Eduard Crespo.
ORÍGENS
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
17/08/2021
El centre experimental i celler de la URV es testimoni per tercer any consecutiu de les excavacions arqueològiques que confirmen el conreu de la vinya i la producció de vi en època romana
REBOST
Imatge il·lustrativa
10/08/2021
La producció de KIKA Safrà d'Orta es fa amb mètodes tradicionals documentats com fa cinc segles
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
04/08/2021
L'Ajuntament vol que gent jove conegui l'ofici de saliner per seguir amb la tradició i que la sal es converteixi en un producte diferenciat i valorat de la gastronomia pallaresa
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
17/07/2021
La programació serà gratuïta i oberta a tothom i comptarà amb cuiners de primer nivell
ORÍGENS
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
25/04/2020
Celebrem els dos anys de Gastrotalkers.cat
MERCATS
Imatge il·lustrativa
25/01/2020
L’icònic Mercat de La Boqueria de Barcelona celebra aquest 2020 el seu 180è aniversari amb un ampli programa d’activitats dedicades a la gastronomia, l’alimentació i els productes de qualitat.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
20/11/2018
El Teatre Tívoli de Barcelona acull l’aniversari d’un cava icònic amb una vertical de tres anyades amb més de 10 anys de criança
ORIGENS
Imatge il·lustrativa
07/09/2018
Prades completa la segona collita destinada a la cervesa Complot IPA d'Estrella Damm
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
Trinitat Gilbert
22/06/2018
Per Sant Joan, n’hi ha que busquen les coques tradicionals, la de fruita, i també n’hi ha que volen novetats. El forner de pa ecològic Jordi Morera, de l’Espiga d’or de Vilanova i la Geltrú, convenç uns i altres.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
28/05/2018
Quan a l’Empordà bufa la tramuntana, a l’Ebre, el mestral. El dia comença extremadament ventós al port de l’Ametlla de Mar per rebre Jordi Roca. Un no-contrast nord-sud. La mar, platejada i arrissada. El sol escalfa, però el vent fa la guitza.
Opinió
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
05/05/2018
Quan la gastronomia és cultura. Una reflexió en motiu del tancament del restaurant Pitarra a la ciutat de Barcelona.
SANT JORDI
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
23/04/2018
El pa de Sant Jordi fa 30 anys que està entre nosaltres, així ho confirma el Gremi de Flequers de Barcelona, que per celebrar-ho, aquest 2018, ha posat en marxa el primer concurs de Millors Pans de Sant Jordi 2018.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
05/12/2017
'Cuina de Fira' és la proposta dels restauradors de la comarca del Pallars Jussà que ens permet conèixer, tastar i gaudir de la gastronomia més tradicional de la zona.