Parlem d'actualitat, dades de mercat, novetats inminents, premis, etc.
 
ACTUALITAT
Joan Roca.
Joan Roca. | Cordegat.
RUTH TROYANO PUIG
29/11/2022
El xef del Celler de Can Roca és un dels guardonats a la sisena edició dels premis de les Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli celebrada a Roses
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
22/11/2022
Nit estrellada per a la gastronomia catalana a la Gala de les Estrelles Michelin 2023.
CURIOSITATS
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
15/11/2022
Pels amants de la cervesa, el cafè, el formatge, la xocolata... i més!
ENTRE COPES
Suc Suc Wine al All Those Market
Suc Suc Wine al All Those Market | Suc Suc Team.
RUTH TROYANO PUIG
15/11/2022
“Necessitem vi natural als barris, la revolució comença des de baix” assenyala el sommelier Benji Sher, un dels impulsors de la iniciativa
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
09/11/2022
El saló també ha acollit l'entrega de múltiples premis, reconeixements i guardons
ACTUALITAT
Els panettones guanyadors del 2021.
Els panettones guanyadors del 2021. | EPGB.
08/11/2022
Daniel Jordà i Eric Ortuño s'han proclamat guanyadors del concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona.
ACTUALITAT
Obrador de Formatges Muntanyola.
Obrador de Formatges Muntanyola. | AMPANS.
08/11/2022
El premi és un reconeixement a l’esforç, la dedicació i la feina ben feta de tot l’equip al projecte social que va arrencar fa gairebé deu anys
Actualitat
Dolça Carinyena, monovarietal dolç de la Cooperativa Falset-Marçà.
Dolça Carinyena, monovarietal dolç de la Cooperativa Falset-Marçà. | Gastronomic Forum Barcelona.
07/11/2022
La sostenibilitat i la creativitat han estat protagonistes dels premis Innoforum 2022
Actualitat
Guardonats EspaiSucre The Best Dessert 2022.
Guardonats EspaiSucre The Best Dessert 2022. | Gastronomic Forum Barcelona.
07/11/2022
Els premiats s'han sabut durant la primera jornada del Gastronomic Forum Barcelona
ACTUALITAT
Lluc Crusellas rebent el premi al World Chocolate Master.
Lluc Crusellas rebent el premi al World Chocolate Master. | World Chocolate Masters.
31/10/2022
Es converteix en el millor mestre xocolater del món després d'imposar-se als candidats de 17 països més.
Actualitat
La propietària de Bolets Peratxa, Jordina Sánchez Amat.
La propietària de Bolets Peratxa, Jordina Sánchez Amat. | Albert Lijarcio.
ACN
27/10/2022
El primer cultiu de gírgoles ecològiques de Catalunya arribarà entre els mesos de gener i febrer de 2023 a Organyà
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
ACN / Redacció
27/10/2022
La Fundació Catalunya La Pedrera i Alícia creen una web amb consells d'alimentació durant el tractament de càncer
RÀNKINGS
Premiats de l'edició 2023.
Premiats de l'edició 2023. | Guia de Vins de Catalunya.
24/10/2022
El vi 'Turó d'en Mota 2008' de Recaredo es proclama Millor Vi de l'Edició d'enguany
ACTUALITAT
Clara Antúnez, Alba Balcells i Albert Blay, durant la presentació.
Clara Antúnez, Alba Balcells i Albert Blay, durant la presentació. | Govern.cat
24/10/2022
La festa, del 4 al 13 de novembre, comptarà amb més d'un centenar d'activitats repartides arreu del territori i per a tots els públics
ACTUALITAT
El president del Gremi de Pastisseria de Barcelona, Antoni Bellart.
El president del Gremi de Pastisseria de Barcelona, Antoni Bellart. | Laura Rodríguez.
ACN
24/10/2022
L'alça de preus força els pastissers a augmentar fins a un 3% el preu dels panellets a les portes de la Castanyada
Actualitat
Festa del Vi Novell (abans de la pandèmia).
Festa del Vi Novell (abans de la pandèmia). | Cedida.
GASTROTALKERS
18/10/2022
Es farà el dissabte 10 de desembre als jardins del Palau Robert i s’hi podran tastar els primers vins de la collita del 2022
ACTUALITAT
Mercat de Mercats 2021.
Mercat de Mercats 2021. | Mercats de Barcelona.
18/10/2022
Els mercats de la ciutat tornaran a reivindicar la cultura gastronòmica i sostenible amb el millor dels seus productes
ACTUALITAT
Presentació del Gastronomic Forum Barcelona 2022.
Presentació del Gastronomic Forum Barcelona 2022. | Alimentaria Exhibitions.
17/10/2022
El certament se celebrarà del 7 al 9 de novembre i comptarà amb xefs multiestrellats com Joan Roca, Quique Dacosta o Paco Pérez
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
17/10/2022
Tercera edició del concurs organitzat per l'Obra Social Ernest Verdaguer de la plataforma Panàtics amb la col·laboració del Gremi de Forners de Barcelona.
Actualitat
Sardines.
Sardines.
14/10/2022
El CSIC ha fet un estudi sobre la concentració de mercuri de 58 espècies de peix i marisc
Pàgina 1 de 22