Parlem d'actualitat, dades de mercat, novetats inminents, premis, etc.
 
PANETTONE
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya.
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya. | Cedida.
21/11/2019
El certamen organitzat per l'Escola de Pastisseria del Gremi s'ha celebrat en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona i ​​ha comptat amb la participació d'una quarantena de pastisseries.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
21/11/2019
Catalunya obté Estrelles Michelin en quatre restaurants de la nova 'Guia Michelin' del 2020
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
19/11/2019
La 355a edició de la Fira del Gall se celebrarà els dies 21 i 22 de desembre a Vilafranca del Penedès i Quim Masferrer en donarà el tret de sortida el pròxim dijous 19 de desembre.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
25/10/2019
El temporal s'ha endut per endavant el Celler Rendé Masdéu i la solidaritat emergeix perquè l'empresa familiar pugui tornar a resorgir el negoci. Expliquem les diferents iniciatives per poder participar en el recolzament de Rendé Masdéu.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
12/10/2019
Ferrer Bobet 2016 i Cava Bertha Cardús 2015, han estat els grans protagonistes de la nit del vi català, guardonats amb el Gran Vinari d'Or i el Gran Vinari Escumós, respectivament.
EIVISSA
Imatge il·lustrativa
09/08/2019
El xef peruà Omar Malpartida s'estrena a la 'illa blanca' amb un nou restaurant a la terrassa de l'Hotel Aguas de Ibiza amb una proposta gastronòmica que vol ser un 'viatge' pel Perú més autèntic.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
10/07/2019
El maridatge del Préssec de l'Ordal amb els vins d'Albet i Noya
Entre copes
Guanyadors del 12è concurs de tast per parelles de Vila Viniteca.
Guanyadors del 12è concurs de tast per parelles de Vila Viniteca. | Cedida.
RUTH TROYANO
28/03/2019
Àlex Peris i Joan Munné són els guanyadors del 12è concurs de tast per parelles de Vila Viniteca celebrat aquest passat diumenge a Madrid. Participaven per primera vegada junts i en aquesta entrevista reconeixen les habilitats de l’altre, es demostren respecte i admiració mútua. Tenen clar que aquest és un concurs en què guanya la parella que menys falla.
CAP D'ANY
Imatge il·lustrativa
31/12/2018
Tanquem el 2018 fent un repàs als moments que més us han agradat als lectors de Gastrotalkers.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
21/11/2018
Catalunya acull quatre dels restaurants estrellats a la nova 'Guia Michelin' del 2019
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
15/11/2018
El vi jove és fet a consciència i reivindica la temporalitat, l’atreviment, la festa i la proximitat
DE TEMPORADA
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
06/11/2018
Tot i les baixes temperatures es preveu seguir amb la temporada boletaire fins al mes de desembre. Descobreix a on pots trobar algunes de les varietats més buscades.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
29/10/2018
La xef catalana obrirà la tradicional mostra de Gall del Penedès, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de desembre.
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
21/10/2018
"Felicitat", el llibre homenatge de Carme Ruscalleda en el 30 aniversari del restaurant Sant Pau
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
09/10/2018
Albert Roca de la pastisseria Santa Croi guanya l’XI Concurs ‘Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya’ revalidant el guardó que va guanyar l'any 2009.
CAVATAST
Imatge il·lustrativa
06/10/2018
La periodista Ruth Troyano inaugura la 22a edició del Cavatast, la gran mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní
VINARI
Imatge il·lustrativa
06/10/2018
Un total de 902 referències de les 12 denominacions d’origen de Catalunya han participat en la sisena edició del concurs de vins catalans
CAVATAST
Imatge il·lustrativa
04/10/2018
Sant Sadurní d'Anoia acull la gran fira del cava català del 5 al 7 d'octubre
CAVA
Imatge il·lustrativa
28/09/2018
La 22a Fira de degustació de caves i gastronomia se celebrarà del 5 al 7 d'octubre Una cinquantena d'elaboradors de cava i d'empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata serviran més de 45.000 degustacions de cava i unes 25.000 degustacions gastronòmiques als milers de visitants que el Cavatast rep en només tres dies de fira.
ENTREVISTA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
21/09/2018
Entrevista a Víctor i Sofia, dos catalans que han passat de les cuines de Masterchef a les cuines de l'Abac
Pàgina 1 de 4