Parlem de productes concrets, olis, sucre, farines, vinagre... i els imprescindibles del rebost.

 
REBOST
Tavelles de garrofa.
Tavelles de garrofa. | Canva.
ACN / Redacció
11/04/2024
Més de 150 productors i experts es reuneixen a Altafulla per compartir experiències i fomentar el cultiu de la garrofa
REBOST
Rigatoni sense gluten fets amb farina de blat de moro escairat.
Rigatoni sense gluten fets amb farina de blat de moro escairat. | Nia Escolà (ACN).
ACN / Redacció
11/08/2023
La pasta sense gluten de l'Escairador neix amb la vocació de seguir reivindicant el producte de proximitat i de fer la vida més fàcil a les persones que no en poden menjar
RECEPTES
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
19/10/2022
T'ensenyem com fer els tradicionals panellets de pinyons i d'altres varietats en dues receptes senzilles i divertides.
Actualitat
Sardines.
Sardines.
14/10/2022
El CSIC ha fet un estudi sobre la concentració de mercuri de 58 espècies de peix i marisc
ACTUALITAT
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny.
Castanyes que s'estan collint als boscos del Montseny. | Laura Busquets (ACN)
14/10/2022
Les pluges de finals d'estiu han fet que la qualitat de la castanya de Viladrau sigui "excel·lent"
ACTUALITAT
Una treballadora de Sant Tomàs durant l'elaboració de les patates xips.
Una treballadora de Sant Tomàs durant l'elaboració de les patates xips. | Mar Martí (ACN).
16/08/2022
La Fundació Sant Tomàs amplia el ventall de productes incorporant les patates fregides i un nou obrador per fregir-les a escala industrial
SOSTENIBILITAT
Vasets de vidre d'arròs de Deltebre precuinat.
Vasets de vidre d'arròs de Deltebre precuinat. | Nomen Foods.
01/08/2022
La sostenibilitat dels vasets d’arròs és l'aposta de l'empresa Nomen Foods
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
22/05/2022
En la segona edició del concurs han participat 35 mostres de mels de tot Catalunya
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
07/10/2021
Formatges Muntanyola ocupa a 12 persones, amb una plantilla formada majoritàriament per persones en situació de discapacitat, i mira al futur havent consolidat la seva identitat: les persones i el territori
REBOST
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
20/08/2021
A qui no li agraden unes bones patates fregides, cruixents per fora i toves per dins?
REBOST
Imatge il·lustrativa
10/08/2021
La producció de KIKA Safrà d'Orta es fa amb mètodes tradicionals documentats com fa cinc segles
REBOST
Imatge il·lustrativa
10/08/2021
L'all de Belltall experimenta una demanda creixent i en la seva festa anual exhaureixen tota la collita.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
09/08/2021
'Ron Siete Villas 1511' uneix el clima càlid del Carib amb els canvis de temperatura de la Garrotxa.
REBOST
Imatge il·lustrativa
05/08/2021
L'empresa productora, Licors Portet, ha aconseguit 51 reconeixements en concursos internacionals des del 2011
A TAULA
Oriol Castro durant la masterclass de la Gamba de Vilanova.
Oriol Castro durant la masterclass de la Gamba de Vilanova. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
13/05/2021
Les distàncies més curtes poden arribar a no tocar-se, però a vegades quan ho fan sota un mateix objectiu poden arribar molt més lluny.
Sant Jordi
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
19/04/2021
12 roses de Sant Jordi comestibles i tan dolces com irresistibles.
MILLORS PASTISSERIES
Imatge il·lustrativa
27/01/2021
Els premis Fava de Cacau de Sant Vicenç dels Horts arriben a la segona edició i reconeixen a les 50 millors pastisseries de Catalunya
REBOST
Imatge il·lustrativa
30/06/2020
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó
REBOST
Imatge il·lustrativa
20/12/2019
La DOP Siurana innova posant en marxa la primera pop-up de l'oli d'oliva verge extra per potenciar el producte del territori com a regal de Nadal
PANELLETS
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
30/10/2018
Els panellets de pinyons són els reis de la castanyada, però poc a poc van sorgint altres alternatives al panellet tradicional, unes més atrevides que d'altres.
Pàgina 1 de 2