Parlem de restaurants, llocs concrets, espais... i més on seure a taula i gaudir d'un àpat.
 
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
08/10/2020
El Mint és cuina mediterrània amb tocs internacionals, però també és experiència gastronòmica de principi a fi.
A taula
Imatge il·lustrativa
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
23/09/2020
Producte de proximitat, passió per la cuina i el servei, vistes de postal de Girona i ganes de sorprendre. Així és el brunch de l’Hotel Casa Cacao.
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
16/09/2020
Odacova, avocado al revés, és un dels locals destacats de Barcelona per la seva oferta de menjar amb ingredients de proximitat, ecològics, sense additius ni processats.
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
OPINIÓ
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
13/04/2020
L'enyorança de cafès, bars, restaurants, persones i el soroll de les culleretes.
POSTALS
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/02/2020
L'hivern és sinònim de neu i visites a Andorra. I és precisament des d'Andorra que ens arriba una nova postal gastronòmica. L'acció té lloc al restaurant Mood, un lloc on tot el que podem imaginar d'un restaurant andorrà es capgira per traslladar-nos a un indret d'allò més barceloní.
CHICKEN BEERS
Imatge il·lustrativa
J. DALMAU
02/02/2020
Teniu un foradet per fer un bon tiberi? Han passat les festes, temps de grans àpats, però seguim entusiasmats en compartir i gaudir del que més ens agrada, en aquest cas la cervesa. Si encara teniu lloc, aquí van algunes propostes per als més atrevits.
A TAULA
Canelons de rostit amb beixamel i tòfona.
Canelons de rostit amb beixamel i tòfona. | Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
03/01/2020
Fem el dinar d'Any Nou fora de casa. Dinem al restaurant Magda Subirana de Vic.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
17/12/2019
Els Majoristes d'Aliments Frescos de Mercabarna presenten les tendències en producte fresc del Nadal del 2019 amb la presència i les receptes de Carme Ruscalleda, xef catalana amb més estrelles Michelin.
PANETTONE
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya.
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya. | Cedida.
21/11/2019
El certamen organitzat per l'Escola de Pastisseria del Gremi s'ha celebrat en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona i ​​ha comptat amb la participació d'una quarantena de pastisseries.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
21/11/2019
Catalunya obté Estrelles Michelin en quatre restaurants de la nova 'Guia Michelin' del 2020
EIVISSA
Imatge il·lustrativa
09/08/2019
El xef peruà Omar Malpartida s'estrena a la 'illa blanca' amb un nou restaurant a la terrassa de l'Hotel Aguas de Ibiza amb una proposta gastronòmica que vol ser un 'viatge' pel Perú més autèntic.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
21/06/2019
Desgranem el dinar d'un restaurant amb cuina casolana en un poble de conte.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
17/12/2018
Privilegiar el sentit comú a la comoditat. Aquest és el pilar sobre el qual es fonamenta la cuina de Zero Patatero, el nou restaurant que ha obert al barri del Born de Barcelona.
VOTEM
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
30/08/2018
Les taules no són les protagonistes de les Festes Majors, però juguen un paper importantíssim durant aquests dies i agrupen un gran volum de gent que comparteix àpat. Ens aturem als moments al voltant d'una taula de la Festa Major de Sitges.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
23/07/2018
Bellavista del Jardín del Norte, el restaurant dels germans Messi i Iglesias, celebra el segon aniversari amb una aposta renovada a la cuina amb la incorporació del xef Miguel Estrada, durant els últims 4 anys al Tickets.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
18/07/2018
Meritxell Falgueras i Raül Balam treballen per primer cop junts de la mà de Nespresso i presenten un menú d’edició limitada que té el cafè Nespresso Galápagos Santa Cruz com a protagonista
POSTALS
Imatge il·lustrativa
14/07/2018
Tast serà el nom del nou restaurant que homenatjarà la cuina catalana de la mà del cuiner Paco Pérez, la cúpula esportiva del Manchester City, íntegrament catalana, i el grup de restauració Fazenda
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
TRINITAT GILBERT
22/06/2018
Per Sant Joan, n’hi ha que busquen les coques tradicionals, la de fruita, i també n’hi ha que volen novetats. El forner de pa ecològic Jordi Morera, de l’Espiga d’or de Vilanova i la Geltrú, convenç uns i altres.
Pàgina 3 de 4