GUIA REPSOL
Imatge il·lustrativa
Un centenar d'establiments de tot Catalunya reben la distinció 'Solete' de la prestigiosa Guia Repsol.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
L'ens posa rumb a assolir la producció 100% ecològica l'any 2025
ENTRE COPES
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck.
El vi novell dels 12 cellers que viatjaran amb The Wine Truck. | Emilio Gómez.
RUTH TROYANO PUIG
Arriba el vi novell 2021 amb més variacions estètiques i enològiques que mai, per empeltar la tradició al país i atraure públics nous i exigents
RÀNKINGS
Premiats de l'edició 2022.
Premiats de l'edició 2022. | Guia de Vins de Catalunya.
Tres vins escumosos han estat els vins millor puntuats a l’edició d’enguany.
CAP DE SETMANA
Malvasia al CIM Sitges.
Malvasia al CIM Sitges. | Núria Escalona.
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 12 al 14 de novembre.
ACTUALITAT
Concurs de ratafies.
Concurs de ratafies. | Confraria de la Ratafia.
La 40a Festa de la Ratafia nomenarà Quim Torra confrare d’honor i comptarà amb una exposició i la creació especial d’una ratafia del mestre Xavier Codina
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
Ferran Centelles és el primer ambaixador de la Setmana de la Malvasia, un esdeveniment que convoca un programa farcit d’activitats amb el vi de Sitges com a protagonista
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig presenta, un any més, la nova imatge del seu emblemàtic Vi Novell sota el lema “És el moment”.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la seva creació amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que conformen avui en dia la DO Montsant
ACTUALITAT
Presentació de la “Càtedra Universitat de Barcelona Gastronomia i Aromes Chartier World LAB Barcelona”.
Presentació de la “Càtedra Universitat de Barcelona Gastronomia i Aromes Chartier World LAB Barcelona”. | Cedida.
La càtedra potenciarà la docència, la investigació i la transmissió del coneixement a partir de la ciència aromàtica creada per François Chartier
CAP DE SETMANA
Salsitxes a la cervesa de Tibidabo Brewing.
Salsitxes a la cervesa de Tibidabo Brewing. | L'Hospitalet Turisme.
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 5 al 7 de novembre.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
Conversa amb el sommelier Armando Guerra, segon convidat a les funcions de La Vinya del Senyor
ACTUALITAT
Panellets.
Panellets. | Gremi de Pastisseria de Barcelona.
Els pastissers confien recuperar els nivells de vendes d'abans de la pandèmia i arribar als 250.000 quilos
Actualitat
Imatge il·lustrativa
El projecte Quality Pinea treballa en noves fórmules per incentivar la gestió d'un producte amb un gran "valor afegit"
CAP DE SETMANA
Happy Foods Eco Friendly Food Trucks, present al Terra i Gust de Barcelona.
Happy Foods Eco Friendly Food Trucks, present al Terra i Gust de Barcelona. | Slow Food Barcelona.
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 29 a l'1 de novembre.
A TAULA
Filet Wellington amb salsa cafè parís, cebes i orellanes.
Filet Wellington amb salsa cafè parís, cebes i orellanes. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
Un migdia normal, al restaurant Normal dels tres germans més normals del panorama gastronòmic
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
El proper divendres, dia 29 d'octubre a les 20h, es celebrarà a la Confraria del Cava, la segona edició de la Gala del Cava.
ACTUALITAT
Mercat de Mercats 2021.
Mercat de Mercats 2021. | Mercats de Barcelona (@MercatsBCN)
Després d'una dècada a Ciutat Vella, Glòries s'ha convertit en el nou escenari de la trobada alimentària
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
El celler resorgeix del fang amb força i il·lusió dos anys després de la riuada del Francolí, un desbordament que els ho va arrabassar tot.
CAP DE SETMANA
Jornades de la Cuina de l’Arròs de Tardor.
Jornades de la Cuina de l’Arròs de Tardor. | Mont-roig Miami Turisme.
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 22 al 24 d'octubre.
ACTUALITAT
Els panettones guanyadors del 2021.
Els panettones guanyadors del 2021. | EPGB.
Yann Duytsche i Rafael Aguilera s'han proclamat guanyadors del concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona.
ENTRE COPES
Joan Soler, enòleg de Cultivare.
Joan Soler, enòleg de Cultivare. | Ruth Troyano.
RUTH TROYANO PUIG
L’enòleg Joan Soler presenta les noves anyades dels vins Cultivare que inclouen a l’etiqueta els silencis de la pandèmia i que han mutat després a melodia.
ACTUALITAT
Paté rústic de gall del Penedès.
Paté rústic de gall del Penedès. | Embotits Mallart.
El saló obre portes amb la sostenibilitat i la innovació alimentàries com a fil conductor.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
A les comarques de Tarragona auguren creixements de fins al 30%, mentre que a Lleida s'estima un descens del 10%.
ACTUALITAT
Joan, Josep i Jordi Roca amb la cervesa Duet.
Joan, Josep i Jordi Roca amb la cervesa Duet. | Damm.
És la primera incursió de la cervesera en l'estil sour, amb una cervesa àcida de malt d’ordi i raïm garnatxa blanca de la comarca de la Terra Alta.
ACTUALITAT
Setmana BIO.
Setmana BIO. | PAE Gencat.
CAP DE SETMANA
Tapa present al QuintoTapa del Prat.
Tapa present al QuintoTapa del Prat. | Bar del Mercat del Prat.
ALBERT RIBAS
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 15 al 17 d'octubre.
ACTUALITAT
Els xefs de Passeig de Gourmets 2021.
Els xefs de Passeig de Gourmets 2021. | Blanca Gaig.
16 establiments tornen a l'esdeveniment gastronòmic més concorregut de Passeig de Gràcia de Barcelona.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
La majoria de sectors es beneficien de les noves mesures gràcies a la millora dels indicatius sanitaris.
ENTRE COPES
Guardonats dels Premis Vinari 2021.
Guardonats dels Premis Vinari 2021. | Jordi Play.
Purgatori 2017 de Família Torres guanya el premi al Millor Vi Català del 2021 i Carles Andreu Brut Nature 2017 del celler Carles Andreu, Millor Escumós Català del 2021.
Pàgina 17 de 29