CAP D'ANY

Els més llegits del 2018 a Gastrotalkers

Tanquem el 2018 fent un repàs als moments que més us han agradat als lectors de Gastrotalkers.

| 31/12/2018 a les 12:50h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine
Aquesta notícia es va publicar originalment el 31/12/2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El 2018 ha estat un any especial per nosaltres, Gastrotalkers hem nascut en català. Ho vam fer el 23 d'abril, el dia de Sant Jordi, i encara que no fa ni un any de la nostra aventura en català, sí que volem fer un repàs de l'any a partir dels continguts que més us ha interessat de llegir. Hem preparat aquest Top Ten

1. 10 llocs on menjar durant el Sitges Film Festival de Núria Escalona
 

Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods. Foto: Núria Escalona.



2. "Com pot ser que a les escoles no t'ensenyin a menjar?". Entrevista de Núria Escalona al Víctor i la Sofia de Masterchef.
 

Víctor i Sofia, exconcursants de Masterchef. Foto: Núria Escalona.



3. Llistat complet d'Estrelles Michelin a Catalunya
 

Imatge de La Guia Michelin



4. La Destil·leria, el tresor gastronòmic de Gironella de Núria Escalona.
 

Foto: Núria Escalona


5. Ruth Troyano guardonada amb el Premi al Mèrit Periodístic a La Nit de l'Enologia.
 

Ruth Troyano a La Nit de l'Enologia 2018 Foto: Cedida



6. L'heretgia de Cellers Scala Dei de Ruth Troyano.
 

Foto: Ruth Troyano.


 
7. Qui perd els orígens, perd la identitat de Núria Escalona.
 

Façana del restaurant Pitarra abans del seu tancament. Foto: Facebook Pitarra Restaurant
 


8. Les postres no es comparteixen de Núria Escalona.
 

Patata brava del restaurant El Pou de Sitges Foto: Núria Escalona



9. Quan el purgatori resulta el paradís de Ruth Troyano.
 

Tast vertical de Purgatori de Torres Foto: Ruth Troyano



10. Carlos Latre: 'Regalo el vi que defineix a les persones que el reben. Perquè hi ha vins que se'ns assemblen'. L'entrevista de Ruth Troyano a l'humorista Carlos Latre. 
 

Foto: Arduino Vannucchi


Aquest top ten reflexa prou bé el que ens proposàvem quan vam iniciar el projecte: un periodisme especialitzat, reflexiu i cuinat a foc lent. Una mirada holística a l'enogastronomia que té en compte els diferents actors que la formen, especialment les persones. 

Hem gaudit fent el que ens agrada i, segurament, encara tenim molt a millorar. Però si alguna cosa ens fa feliços aquest 2018 és que tots els que ens llegiu i ens feu confiança hagueu format part d'aquesta aventura.

L'equip de Gastrotalkers us volem desitjar un FELIÇ 2019 farcit d'experiències enogastronòmiques. Salut, gastronomia i vi!