ACTUALITAT

Més de 32.000 persones participen a 'Benvinguts a Pagès' aquest cap de setmana

L'esdeveniment de la pagesia catalana ha recuperat la presencialitat en aquesta sisena edició.

'Benvinguts a Pagès' torna el 2 i 3 d'octubre

| 04/10/2021 a les 09:38h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine
Imatge il·lustrativa
Aquesta notícia es va publicar originalment el 04/10/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més de 32.000 persones han viscut l’experiència de 'Benvinguts a Pagès' durant el cap de setmana a Catalunya. L'esdeveniment de la pagesia catalana ha recuperat la presencialitat en aquesta sisena edició i hi han participat 150 explotacions agràries, 200 restaurants i 200 allotjaments. La gran majoria d'explotacions del Bages, Osona, Anoia, Maresme i Berguedà han esgotat les places disponibles. La iniciativa ofereix visites gratuïtes, rutes i activitats complementàries amb l'objectiu de "redescobrir" l'origen dels aliments i els seus processos d'elaboració. 'Benvinguts a pagès' és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, coordinada a través del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del d'Empresa i Treball.
 

'Benvinguts a Pagès Tot l’Any' agafa el relleu a partir d’ara amb una oferta estable d’un centenar de visites de pagament a explotacions agroalimentàries de Catalunya.