Parlem d'actualitat, dades de mercat, novetats inminents, premis, etc.
 
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
16/07/2018
L’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) premia Els Amics de les Arts, Guillermo Cruz i Zoltan Nagy en la XXVII edició dels Premis Gla d’Or
POSTALS
Imatge il·lustrativa
14/07/2018
Tast serà el nom del nou restaurant que homenatjarà la cuina catalana de la mà del cuiner Paco Pérez, la cúpula esportiva del Manchester City, íntegrament catalana, i el grup de restauració Fazenda
Entre copes
Imatge il·lustrativa
09/07/2018
La ratafia Corriols, a més de dos llibres, ha estat l'escollida per Quim Torra com a regal institucional en la seva primera reunió amb Pedro Sánchez.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/07/2018
Sant Pau d'Ordal, un territori on el circuit agroalimentari fa pinya per donar a conèixer el seu potencial. El préssec n'és el motor.
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
03/07/2018
​El sociòleg, escriptor i especialista en enoturisme Lluís Tolosa (Barcelona, 1968) acaba de publicar la “Guia d’Enoturisme de Catalunya” coincidint amb el premi Best Wine Tourism Book in the World 2018 que li han atorgat als Gourmand Awards a la Xina pel seu llibre anterior: “Márketing del enoturismo”.
080 FASHION WEEK
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
25/06/2018
Nova col·laboració artística entre els caves Mistinguett i el dissenyador Òscar León que avui obre la passarel·la del 080 a Barcelona
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
Trinitat Gilbert
22/06/2018
Per Sant Joan, n’hi ha que busquen les coques tradicionals, la de fruita, i també n’hi ha que volen novetats. El forner de pa ecològic Jordi Morera, de l’Espiga d’or de Vilanova i la Geltrú, convenç uns i altres.
Entre copes
Imatge il·lustrativa
06/06/2018
David González i Xavier Almeida, segon i tercer finalista d'una competició internacional en què han participat més de 150 bàrmans
La cuina de Picasso
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
05/06/2018
Un viatge sensorial per l’obra gastronòmica del pintor malagueny, amb François Chartier
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
28/05/2018
Quan a l’Empordà bufa la tramuntana, a l’Ebre, el mestral. El dia comença extremadament ventós al port de l’Ametlla de Mar per rebre Jordi Roca. Un no-contrast nord-sud. La mar, platejada i arrissada. El sol escalfa, però el vent fa la guitza.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
21/05/2018
La sisena edició dels Premis Vinari supera per primera vegada els 900 vins participants i arriba als 250 cellers.
Actualitat
Imatge il·lustrativa
17/05/2018
El nou logotip de la DO Costers del Segre s'apropa a la modernitat i la sostenibilitat i s'allunya de les botes i els colors càlids per connectar amb els consumidors.
Actualitat
Imatge il·lustrativa
08/05/2018
Xavier Pellicer estrena nou restaurant i rep el premi al Millor Restaurant de Verdures del Món
Actualitat
Imatge il·lustrativa
08/05/2018
De l'1 al 3 de juny se celebrarà la 7a edició de la fira vinícola Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú. Enguany s'estrena nova web.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
02/05/2018
L’Associació Catalana d’Enòlegs i el Col·legi d’Enòlegs de Catalunya celebra anualment La Nit de l’Enologia on els enòlegs reconeixen els mèrits dels protagonistes de la professió.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
26/04/2018
Riudevins – Mostra de vins de la Vall del Mediona-Riudebitlles arriba a la segona edició i tindrà lloc a Sant Pere de Riudebitlles el proper dissabte 5 de maig.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
24/04/2018
9 restaurants catalans se situen entre els 100 millors restaurants d'Europa. El nombre arriba a un total de 17 restaurants en una llista de 200.
Actualitat
Imatge il·lustrativa
23/04/2018
Una mirada informativa a l’enogastronomia d’un país, que defensa la comunicació reflexiva i cuinada a foc lent.
Pàgina 2 de 4