Parlem d'actualitat, dades de mercat, novetats inminents, premis, etc.
 
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
06/09/2018
El premi Lledoner d'Or reconeix l’aposta i promoció pels vins de l’Empordà.
CAVA
Imatge il·lustrativa
Maoz Eliakim
06/09/2018
La sommelier de capçalera de Gastrotalkers, especialitzada en turisme enològic, obrirà la fira de degustació de caves i gastronomia
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
03/09/2018
Els Premis Vinari 2018 han celebrat el tast de vins finalistes de la sisena edició del concurs a El Celler de Rubí.
CAVA
Imatge il·lustrativa
28/08/2018
Javier Pagés, CEO del Grup Codorníu Raventós i Vicepresident de la Federació Espanyola del Vi, és el nou president del Consell Regulador del Cava.
VEREMA
Imatge il·lustrativa
16/08/2018
La DO Penedès preveu una verema de gran qualitat gràcies a la bona pluviometria de la primavera. La baixada de les temperatures dels darrers dies permetran una maduració més lenta del raïm i una collita més espaiada en el temps
VOLTEM BARCELONA
Imatge il·lustrativa
13/08/2018
Arriba la 7a edició de la Ruta de Vins DO Catalunya de la Festa Major de Gràcia, una setmana on a cada carrer es podrà tastar un vi diferent de la DO
VEREMA
Imatge il·lustrativa
08/08/2018
De nit i amb la seva característica recol·lecta manual, el celler centenari dóna el tret de sortida a la campanya de verema a tot Europa
A TAULA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
23/07/2018
Bellavista del Jardín del Norte, el restaurant dels germans Messi i Iglesias, celebra el segon aniversari amb una aposta renovada a la cuina amb la incorporació del xef Miguel Estrada, durant els últims 4 anys al Tickets.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
19/07/2018
El mercat de territori Santa Teca es confirma com una referència gastro-cultural d'estiu al sud de Catalunya amb més de 2000 visitants en la seva quarta edició.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
16/07/2018
La Plataforma “Defensem la identitat vitivinícola del Penedès” es presenta públicament en defensa del model d'èxit cultural, social i econòmic del territori del Penedès que es pot veure afectat en la posada en marxa del Pla Territorial Parcial (PTP) del Penedès.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
16/07/2018
L’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) premia Els Amics de les Arts, Guillermo Cruz i Zoltan Nagy en la XXVII edició dels Premis Gla d’Or
POSTALS
Imatge il·lustrativa
14/07/2018
Tast serà el nom del nou restaurant que homenatjarà la cuina catalana de la mà del cuiner Paco Pérez, la cúpula esportiva del Manchester City, íntegrament catalana, i el grup de restauració Fazenda
Entre copes
Imatge il·lustrativa
09/07/2018
La ratafia Corriols, a més de dos llibres, ha estat l'escollida per Quim Torra com a regal institucional en la seva primera reunió amb Pedro Sánchez.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/07/2018
Sant Pau d'Ordal, un territori on el circuit agroalimentari fa pinya per donar a conèixer el seu potencial. El préssec n'és el motor.
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
03/07/2018
​El sociòleg, escriptor i especialista en enoturisme Lluís Tolosa (Barcelona, 1968) acaba de publicar la “Guia d’Enoturisme de Catalunya” coincidint amb el premi Best Wine Tourism Book in the World 2018 que li han atorgat als Gourmand Awards a la Xina pel seu llibre anterior: “Márketing del enoturismo”.
080 FASHION WEEK
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
25/06/2018
Nova col·laboració artística entre els caves Mistinguett i el dissenyador Òscar León que avui obre la passarel·la del 080 a Barcelona
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
Trinitat Gilbert
22/06/2018
Per Sant Joan, n’hi ha que busquen les coques tradicionals, la de fruita, i també n’hi ha que volen novetats. El forner de pa ecològic Jordi Morera, de l’Espiga d’or de Vilanova i la Geltrú, convenç uns i altres.
Entre copes
Imatge il·lustrativa
06/06/2018
David González i Xavier Almeida, segon i tercer finalista d'una competició internacional en què han participat més de 150 bàrmans
La cuina de Picasso
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
05/06/2018
Un viatge sensorial per l’obra gastronòmica del pintor malagueny, amb François Chartier
Pàgina 1 de 3