CHICKEN BEERS

Russian Imperial Stout

Parlem d'una varietat de cervesa anomenada 'Russian Imperial Stout', una fantàstica opció per quan fa fred.

La cervesa negra com a ingredient per a dolços i salats

| 11/01/2020 a les 19:19h
Especial: Entre copes
Arxivat a: Magazine
Les cerveses de la varietat Russian Imperial Stout tenen unes característiques molt marcades. Són: fortes, denses, amb alta graduació i més presència del llúpol.

El terme 'imperial' possiblement ve determinat per ser una de les begudes més apreciades per la cort russa al segle XVIII. L'actual nomenclatura de "Russian Imperial Stout" és una interessant estratègia de màrqueting per a poder recordar la necessitat d'elevar la graduació i la quantitat de llúpol a les cerveses que es transportaven entre Anglaterra i Rússia en aquella època.
 

Cervesa Heretic de Reptilian (8,2º). Foto: @Chicken_beers.


Són cerveses amb molt cos amb una accentuada graduació, d'entre 8 i 12 graus, amb gustos a xocolata, regalèssia, cafè o cacau, entre d'altres. És una de les varietats de cervesa més valorades dins del sector, i a la vista està, doncs la majoria de cerveseries artesanes n'elaboren a les seves produccions.
 

Cervesa Blackblock de La Pirata (11,2º). Foto: @chicken_beers.


Si us voleu iniciar en aquest món imperial stout, us en recomano dues besties: Blackblock de La Pirata (11,2º), Heretic de Reptilian (8,2º)  i Black Tundra de Laugar (12º). No dexieu de tastar-la ara que arriba el fred.