VOLTEM

Torna la ruta de Passeig de Gourmets amb tastets de grans xefs a preus populars

Diferents propostes a 7 € elaborades per Martín Berasategui, Carme Ruscalleda o Nandu Jubany, entre d’altres, al passeig més cosmopolita de Barcelona.

| 29/02/2020 a les 20:35h
Especial: Voltem
Arxivat a: Magazine, tastets, Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets 2020, ruta de tastets, Passeig de Gourmets, ruta gastronómica, Passeig de Gorurmets 2020, Barcelona
Imatge il·lustrativa
Aquesta notícia es va publicar originalment el 29/02/2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El festival Passeig de Gourmets, impulsat per l’Associació del Passeig de Gràcia, fixa la seva tercera edició del 12 al 22 de març per a que els amants de la gastronomia puguin descobrir les tendències culinàries del Passeig de Gràcia a preus especials durant deu dies.

L’activitat més popular de la cita és la Ruta de Platets per 7 € que ofereix diferents propostes amb cervesa Estrella Damm o cava Juvé & Camps, inclosos.
El platet, que no és una tapa, és una mitja ració més abundant del que és habitual que permet al comensal gaudir de tots els sabors en diversos tastets. I aquest any algunes de les creacions que es podran degustar les signen grans xefs com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany o Aurelio Morales, entre d’altres. Des d’un caneló de melós de vedella amb bechamel trufada (El Til·ler, H10 Casa Mimosa) fins a un roast beef amb magret d’ànec (Cafè Vienés, Hotel Casa Fuster), passant per un brioche doble d’anguila fumada i llagostí (Hall0, Monument Hotel) o un escabetx de musclos i bolets (Banker’s Bar, Mandarin Oriental, Barcelona).


Quins platets hi haurà a la ruta?

Els visitants podran realitzar el seu propi itinerari durant deu dies per descobrir cadascun dels platets a 7 €. En total, catorze restaurants oberts per mostrar la seva filosofia gastronòmica a un preu popular.

Alma Barcelona: calçots en tempura amb romesco.

Almanac Barcelona: col xina. Huacatay.

Cafè de la pedrera: còctel de salmó marinat amb esfera de iogurt.

Claris Hotel & Spa: crema de céleri, anisats, pop, rovell i kimchi.

H10 Casa Mimosa: caneló de melós de vedella amb bechamel trufada.

Hotel Casa Fuster, Cafè Vienés: roast beef de magret d’ànec amb bolets de card confitats i glacejats.

La Vinoteca Torres: cruixent de tapioca amb gall del Penedès, llagostí i romesco de festucs.

Majestic Hotel & Spa Barcelona, El Bar del Majestic: capipota de cigrons i llagostins.

Mandarin Oriental, Barcelona, Banker’s Bar: escabetx de musclos i bolets.

Monument Hotel, Hall0: brioche d’anguila fumada i llagostí.

Santa Eulalia, The Bistrot: cors de carxofes amb vinagreta de jabugo, formatge manxec i oli trufat.

Sintonia: bomba suflada de cua de bou al vi negre i “Tou dels Til·lers”. 

Restaurante Solomillo: filet strogonoff amb cruixent d’arròs pilaf.

The One Barcelona: crocanti de brandada de bacallà amb crema de pebrots del piquillo i maionesa d’olivada.
 

Platets del Passeig de Gourmets 2020. D'esquerra a dreta: Mandarin Oriental, Barcelona; Santa Eulalia; The One Barcelona; Restaurante Solomillo; Majestic Hotel & Spa Barcelona i Almanac Barcelona. Foto: Passeig de Gourmets.



En vols més?

Passeig de Gràcia Gourmets és més que una ruta de platets a preus pouplars. Per als paladars més exigents o per aquells als que els hagi agradat molt una proposta, hi ha altres activitats com els Menús Degustació per 50€, les Nits a Quatre Mans amb xefs reconeguts o les Experiències Gourmet que inclouen des de presentacions de llibres, tallers, showcookings fins a sopars a la taula del xef.

Totes les activitats, horaris, direccions i propostes es poden consultar al web oficial de Passeig de Gourmets.