CHICKEN BEERS

Un oasi "birrer" a l'Empordà

Entre Girona i Pals trobem aquest paradís pels amants de la bona cervesa artesana. Un espai a l'aire lliure per a tastar una excel·lent selecció de cerveses i descansar d'una llarga jornada de platja o muntanya.

| 22/07/2020 a les 08:05h
Especial: Entre copes
Arxivat a: Magazine, El Birrot / Jafre
Pati de 'El Birrot'.
Pati de 'El Birrot'. | Chicken Beers.
En Sergi Pedrosa i l'Issac Batllori, juntament amb en Xavier Costa a la cuina, van apostar ja fa 5 anys per a gestionar l'espai social de Jafre, una oportunitat que els va aparèixer quan buscaven locals arreu. Des de l'inici es van posar en marxa els tiradors de cervesa i molt d'èmfasi en seleccionar cerveses artesanes de qualitat.
 

Tiradors de El Birrot. Foto: Chicken Beers.

 

Tirador de El Birrot. Foto: Chicken Beers.


L'any 2017 van adquirir l'actual seu, un antic restaurant reconvertit en cerveseria, on en destaca el pati exterior i on és un autèntic plaer passar les tardes relaxadament i tastant una bona cervesa i, per què no, acompanyar-ho amb alguna tapa.
 

Braves a El Birrot. Foto: Chicken Beers.


 

Pollastre a El Birrot. Foto: Chicken Beers.


Sigui estiu o hivern, El Birrot no atura la seva activitat, amb una clientela fidel que es deixa infondre per l'espai i els consells d'en Sergi i Issac.

Aquesta passió per la cervesa artesana es reflecteix en una selecció de marques de molta qualitat, tan locals (DosKiwis Brewing, Soma, Moska,...), nacionals (Basqueland, Naparbier, Garage,...) o internacionals (Amundsen, Lervig, Seven Island,...) i fent d'aquesta selecció un tret distintiu de l'espai. Cal destacar també la selecció de cerveses làmbiques que podem trobar-hi.
 

Detalls de El Birrot. Foto: Chicken Beers.

 
En conclusió, si fas bona cervesa, ets a El Birrot.