GASTROTALKERS

Sorteig Gastrotalkers d'un lot de Nadal

| 16/12/2020 a les 12:17h
Arxivat a: Magazine
Imatge il·lustrativa
ACTUALIZACIÓ: La guanyadora de la panera ha estat la Marta Arjona (@marjonablasco) de Valls. Sorteig realitzat a les 13:06 del dia 23 de desembre de 2020.Rebre una panera o un lot de Nadal, per petit que sigui, sempre fa il·lusió. Sabem de sobres que la Covid-19 ens ha complicat la vida i que moltes persones aquest any no tindran lot de Nadal.

Des de Gastrotalkers volem aportar el nostre granet de sorra, per això aquest any hem decidit crear un lot de Nadal i sortejar-lo al nostre perfil d'Instagram entre les persones que formeu part de la nostra comunitat.

Què conté aquest lot de Nadal? Com sabeu la gràcia dels lots de Nadal és que no sabem què contenen fins que no els obrim, per tant no podreu saber què és exactament el que s'hi amaga fins que no hi hagi un guanyador/a. Només us podem avançar que hi ha molts productes diferents per gaudir d'una bona taula: dolços i salats, líquids i sòlids, la base per fer un bon aperitiu i també la sobretaula.

Com participar? 

1. Segueix el nostre perfil d'Instagram (@gastrotalkers).

2. Fes m'agrada a la publicació del nostre perfil d'Instagram on anunciem el sorteig.

3. Deixa-hi un comentari mencionant a la persona amb qui voldries compartir el lot de productes. Un comentari, una participació. Pots comentar tantes vegades com vulguis mencionant a persones diferents.
 

També has de saber... 

- Que tens temps fins el 22 de desembre del 2020 a les 23:59 h per participar.

- Que pots participar tantes vegades com vulguis.

- Que el dia 23 de desembre del 2020 donarem a conèixer el/la guanyador/a. Un cop fet el sorteig anunciarem el guanyador/a en el mateix post i també el contactarem per DM. Si al cap de 24h hores no ha respost el missatge, automàticament es passarà al següent de la llista.

- La panera de la imatge no està inclosa en el premi.

Bases Legals

Aquí pots consultar les bases legals.