VOLTEM

Xerigots portarà el formatge arreu de Catalunya amb autobús

L'aventura 'Movem Xerigots: formatges en ruta' durarà fins al juny de 2022 i pararà cada dissabte a una població catalana diferent

| 23/12/2021 a les 15:30h
Especial: Voltem
Arxivat a: Magazine
Movem Xerigots, Formatges en Ruta.
Movem Xerigots, Formatges en Ruta. | Xerigots.
Aquesta notícia es va publicar originalment el 23/12/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Xerigots ha posat en marxa juntament amb Ayats, empresa catalana d’autobusos, l'aventura 'Movem Xerigots: Formatges en ruta', que portarà les experiències de Xerigots arreu del territori català.

La iniciativa neix de la fusió d’aquestes dues empreses catalanes que, també en període de pandèmia van buscar noves sortides i línies de negoci. Per una banda, Ayats, va construir un restaurant dins d’un autobús de dos pisos per a poder oferir un nou producte als seus clients i, per l’altra, Xerigots, va anar avançant en la creació d’experiències úniques al voltant del formatge i la venda directa a client final.
 

Xerigots a l'autobús. Foto: Xerigots.


Així doncs, l’aventura consisteix en oferir activitats per gaudir de les sensacions i la cultura del formatge dalt d’un autobús equipat com un restaurant d’alta gamma, amb el sostre de vidre i una cuina amb tots els serveis.

Des del gener fins al juny de 2022 l’autobús farà parada cada dissabte en una població catalana diferent on oferirà tres experiències:

Àpat Sota les Estrelles, la versió complerta amb un sopar de vint formatges, alguns cuinats, i quatre vins.

Tast Vespertí, la versió reduïda i en horari de tarda amb sis formatges i tres vins.

Take Away, amb vuit formatges ja tallats preparats per degustar a casa i que es podrà recollir al autobús.
 

Formatges Xerigots. Foto: Xerigots.


La iniciativa també neix com a activitat complementària a les obres que Xerigots durà a terme a les seves instal·lacions de Vilafranca, on hi invertirà prop de 300.000 euros per a millorar la sala de tall i la capacitat de fred, crear una botiga amb showroom i tenir més espais interiors i exteriors per a activitats.

Ja es poden comprar tiquets per a les primeres parades de Movem Xerigots AQUÍ